Κινδυνεύει με νέα τιμωρία η ΑΕΚ

Κινδυνεύει με νέα τιμωρία η ΑΕΚ

Σε μπελάδες πιθανόν να βρεθεί η (υπότροπη) ΑΕΚ για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, κάτι που έχει ενοχλήσει τον διοικητικό της ηγέτη Δημήτρη Μελισσανίδη.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η ΑΕΚ θα κληθεί στις 22 Νοεμβρίου να απολογηθεί στην επιτροπή της UEFA για τη συμπεριφορά των οπαδών της στο εντός έδρας παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου για τους ομίλους του Champions League. Το κατηγορητήριο αφορά τη ρίψη αντικειμένων, το άναμμα βεγγαλικών αλλά και το μπλοκάρισμα των διαδρόμων από τον κόσμο. Η δεύτερη τιμωρία που είναι προ των πυλών φυσικά βρέθηκε στη… λίστα του Δημήτρη Μελισσανίδη στο γεύμα που παρέθεσε στους ρεπόρτερ της ομάδας.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης εξέφρασε τα παράπονά του για κομμάτι της κερκίδας και την στάση του, τόσο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που κόστισε και την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από το σύλλογο, όσο και στο εντός έδρας ματς με αντίπαλο τους Βαυαρούς.

Η συμπεριφορά των οπαδών του Δικεφάλου στην αναμέτρηση με την Μπάγερν, μπορεί να επιφέρει ακόμα και ποινή κεκλεισμένων των θυρών. Αυτό που προβληματίζει περισσότερο τον Δημήτρη Μελισσανίδη είναι το γεγονός πως η ΑΕΚ είναι υπότροπη και μάλιστα υπήρξε και προειδοποίηση από τους ανθρώπους της UEFA πριν το παιχνίδι ότι υπάρχει ενδεχόμενο τιμωρίας σε περίπτωση που δεν είναι κόσμια η συμπεριφορά των οπαδών της!

Η πειθαρχική επιτροπή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας κάλεσε την Ένωση σε απολογία για τρεις λόγους. Για το μπλοκάρισμα των κλιμακοστασίων, καθώς υπάρχει σαφής εντολή να μην κάθονται φίλαθλοι εκεί. Για τη ρίψη αντικειμένων και για το άναμμα των βεγγαλικών, όπως προαναφέραμε.  Αν τα προαναφερθέντα συνέβαιναν πρώτη φορά, τότε η τιμωρία θα ήταν κατά πάσα πιθανότα χρηματικό πρόστιμο.  Με τα υπάρχοντα δεδομένα όμως σημαίνει ότι μπορεί να τιμωρηθεί έως και με ποινή κεκλεισμένων των θυρών. Η εκδίκαση της υπόθεσης αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 22 Νοεμβρίου, πέντε μέρες πριν από την αναμέτρηση με τον Άγιαξ στο ΟΑΚΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ