Αλέγκρι : «Αυτή η ομάδα είναι το φαβορί για την κατάκτηση του Champions League»

Αλέγκρι : «Αυτή η ομάδα είναι το φαβορί για την κατάκτηση του Champions League»

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι πιάστηκε από ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το αν αισθάνεται πίεση στη Γιουβέντους, για να αναφερθεί στο λόγο που θεωρεί συγκεκριμένη ομάδα φαβορί για την κατάκτηση του Champions League.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του την ομάδα που θεωρεί φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Champions League, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για το ματς με την Κάλιαρι για τη Serie A.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση σχετικά με τον αν αισθάνεται προνομιούχος που προπονεί τους Μπιανκονέρι, ή αν αντιθέτως νιώθει τεράστια πίεση, ο Ιταλός τεχνικός εξήγησε την οπτική του και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι Μπάουγκράνα είναι το φαβορί για το κορυφαίο διασυλλογικό τρόπαιο. Φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις πιθανότητες της ομάδας του και στα όσα πέτυχε τα προηγούμενα χρόνια.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αισθάνομαι πως είμαι ο προπονητής που προπονεί τη Γιουβέντους και είμαι πολύ χαρούμενος που το κάνω. Δουλεύουμε φέτος όπως και τα προηγούμενα χρόνια για να φτάσουμε στο στόχο που αυτά τα χρόνια δεν μπορέσαμε να πετύχουμε, επειδή χρειάζεται να έχεις και λίγη τύχη.

Η Γιούβε έχει παίξει δύο τελικούς στα τέσσερα τελευταία χρόνια και αυτό δεν είναι μικρό πράγμα, ενώ τις άλλες δύο χρονιές αποκλείστηκε έχοντας νικήσει ένα ματς στη Μαδρίτη και έχοντας ανατρέψει στο Μόναχο το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Θέλει και λίγη τύχη.

Δεν αισθάνομαι προνομιούχος, αισθάνομαι ο προπονητής που έχει την τύχη να είναι στη Γιουβέντους, μία από τις σημαντικότερες ομάδες στην Ευρώπη και μία ομάδα που έχει τα φόντα να κατακτήσει το Champions League.

Τίποτα όμως δεν είναι δεδομένο, όπως δεδομένο δεν είναι και το σκουντέτο. Πέρυσι, όταν η Ρεάλ ήταν 20 πόντους πίσω από την Μπαρτσελόνα, έλεγα πως εκείνοι ήταν το φαβορί για το Champions League.

Φέτος η βασική υποψήφια για να το κατακτήσει είναι η Μπαρτσελόνα; Για ποιο λόγο; Αρκεί να βλέπει κανείς τα παιχνίδια και όχι απλά να τα κοιτάζει. Είναι απλό.

Είναι το φαβορί, εμείς είμαστε μεταξύ των τριών-τεσσάρων υποψηφίων, όμως χρειάζεται ηρεμία…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ