Η ενημέρωση της ΑΕΚ για τα εισιτήρια στο Μόναχο

Η ενημέρωση της ΑΕΚ για τα εισιτήρια στο Μόναχο

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους φίλους της για τον τρόπο με τον οποίο θα παραλάβουν τα εισιτήριά τους από το Μόναχο.

Η ΑΕΚ ταξιδεύει στο Μόναχο όπου την Τετάρτη (22:00) αντιμετωπίζει την Μπάγερν Μονάχου σε μια αναμέτρηση όπου οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να έχουν την υποστήριξη τουλάχιστον 3.500 οπαδών τους. Το τμήμα εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε τους φίλους της που θα παραλάβουν τα εισιτήριά τους από το Μόναχο, για τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει αυτό.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Το Τμήμα Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους που αγόρασαν τα εισιτήριά τους μέσω της ηλεκτρονικής αγοράς για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League Μπάγερν Μονάχου – AEK (07/11), ότι η παραλαβή τους -για όσους δεν τα παρέλαβαν από την Αθήνα- θα γίνει στο Μόναχο ως εξής:

Την Τετάρτη 07/11, ημέρα του αγώνα, από ειδικό εκδοτήριο για τους φιλάθλους της ΑΕΚ στο γήπεδο, από τις 17:30 (τοπική ώρα) έως 15 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα, με υποχρεωτική προσκόμιση του αποδεικτικού αγοράς, όπου αναγράφεται ο αριθμός της παραγγελίας που έλαβαν οι φίλαθλοι κατά την αγορά στο mail τους, καθώς και την επίδειξη ταυτότητας ή διαβατηρίου.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ