Νάπολι – Παρί Σεν Ζερμέν 1-1

Νάπολι – Παρί Σεν Ζερμέν 1-1

Νάπολι και Παρί Σεν Ζερμέν ήρθαν και πάλι ισόπαλες (1-1) σε μία αναμέτρηση που και οι δύο ομάδες έψαξαν τη νίκη που θα τις έφερνε την κορυφή του 3ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με την Λίβερπουλ να έχει ηττηθεί νωρίτερα από τον Ερυθρό Αστέρα με 2-0, Νάπολι και Παρί Σεν Ζερμέν μπήκαν στο παιχνίδι γνωρίζοντας ότι με νίκη θα βρισκόντουσαν στην κορυφή του 3ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Γάλλοι έκαναν το 1-0 στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με γκολ του Μπερνάτ, αλλά ο Ινσίνιε ισοφάρισε με πέναλτι στο 62ο λεπτό.

Οι Γάλλοι ξεκίνησαν την αναμέτρηση επιθετικά και πήραν τον έλεγχο χωρίς ωστόσο να δημιουργούν κάποια «κλασική» ευκαιρία. Ξεπερνώντας το αρχικό «μούδιασμα» οι Ναπολιτάνοι ισορρόπησαν το παιχνίδι, που είχε ένα πολύ γρήγορο ρυθμό. Πολύ καλά δουλεμένες και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τον δρόμο προς την αντίπαλη εστία αλλά χαλούσαν την προσπάθεια τους λίγο πριν την τελική ενέργεια. Η ανωτερότητα της Παρί στο πρώτο μέρος σφραγίστηκε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Μπαπέ να σερβίρει έτοιμο γκολ στον Μπερνάτ που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιάστηκε μία διαφορετική Νάπολι, που «έπιασε από τον λαιμό» τους Γάλλους από το πρώτο δευτερόλεπτο. Οι Ιταλοί πίεζαν μανιωδώς για την ισοφάριση και την βρήκαν στο 62′. Ο Ινσίνιε νίκησε τον Μπουφόν από το σημείο του πέναλτι και έκανε το 1-1 βάζοντας φωτιά στις κερκίδες του Σαν Πάολο. Οι δύο ομάδες έψαξαν το δεύτερο γκολ αλλά το 1-1 ήταν το τελικό σκορ, που έφερε την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι στην κορυφή με 6 βαθμούς και τους Γάλλους στους 5 να κυνηγούν τους δύο πρωτοπόρους.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Νάπολι (Κάρλο Αντσελότι): Οσπίνα, Μαξίμοβιτς (76’ Χισάι), Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Μάριο Ρούι, Καγεχόν, Αλαν, Χάμσικ, Φαμπιάν Ρουίθ (71’ Ζιελίνσκι), Ινσίνιε, Μέρτενς (83’ Ουνά)

Παρί (Τόμας Τούχελ): Μπουφόν, Μενιέ (73’ Κιμπέμπε), Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Κέρερ, Μπερνάτ, Βεράτι, Ντράξλερ, Μπαπέ, Ντι Μαρία (77’ Καβάνι), Νεϊμάρ

Η 4η αγωνιστική στον 3ο όμιλο: 
Ερυθρός Αστέρας – Λίβερπουλ 2-0
(22’, 29’ Πάβκοβ)
Νάπολι – Παρί Σεν Ζερμέν 1-1
(62’ πεν. Ινσίνιε – 45’ Μπερνάτ)

Η βαθμολογία:
Νάπολι 6
Λίβερπουλ 6
ΠΣΖ 5
Ερυθρός Αστέρας 4

Επόμενη αγωνιστική: 
ΠΣΖ – Λίβερπουλ
Νάπολι – Ερυθρός Αστέρας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ