Τότεναμ – Αϊντχόφεν 2-1

Τότεναμ – Αϊντχόφεν 2-1

Τεράστια ανατροπή για την Τότεναμ που νίκησε την Αϊντχόφεν (2-1), την ώρα που Μπαρτσελόνα και Ίντερ αλληλοεξουδετερώθηκαν μένοντας στο 1-1.

Η Τότεναμ ήταν πολύ καλύτερη της Αϊντχόφεν. Οι Ολλανδοί όμως προηγήθηκαν με γκολ του Ντε Γιονγκ στο 2’ παγώνοντας το Γουέμπλεϊ και στέλνοντας τα Σπιρούνια στο καναβάτσο. Οι παίκτες του Ποκετίνο όμως συνήλθαν γρήγορα και άρχισαν να βομβαρδίζουν ανελέητα τον Ζοτ και την εστία του. Ο Άλι έχασε τρεις καλές φάσεις (6’, 28’ και 36’), για να τον μιμηθούν και οι Λούκας (διπλή ευκαιρία στο 23’) και Έρικσεν (28’), με το 1-0 υπέρ των Ολλανδών να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η Αϊντχόφεν απείλησε στο 58’ με τον Περέιρο, για να αναλάβουν και πάλι δράση οι γηπεδούχοι. Ο Ποκετίνο με τις αλλαγές που έκανε βοήθησε την ομάδα του που έγινε ακόμα πιο πιεστική στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου και τελικά με… δούρειο ίππο τον Κέιν κατάφεραν μια μεγάλη ανατροπή. Ο Άγγλος στράικερ ισοφάρισε στο 78’ με μακρινό σουτ και στο 89’ με έναν συνδυασμό καλής τοποθέτησης και τύχης νίκησε τον Ζοτ για το 2-1 δίνοντας νίκη-ανάσα στην ομάδα του που την ξαναβάζει για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης.

 

Στο άλλο ματς η Ίντερ υποδέχτηκε στο Μιλάνο την Μπαρτσελόνα. Σε ένα παιχνίδι με πολλά σουτ αλλά λίγες πραγματικά μεγάλες φάσεις, οι Μπλαουγκράνα είχαν τις καλύτερες εξ’ αυτών. Ο Λουίς Σουάρες όμως ήταν σπάταλος τις δύο φορές που βρέθηκε σε θέση βολής (12’, 22’), ενώ και ο Ράκιτις στο 60’ νικήθηκε από τον πολύ καλό Χαντάνοβιτς. Οι νερατζούρι απάντησαν στις φάσεις αλλά ο Πολιτάνο αστόχησε στο 65’ με το κεφάλι από πολύ καλή θέση και το 0-0 έμοιαζε να είναι η… κατάληξη των προσπαθειών για τους παίκτες των δύο ομάδων.

Το τελευταίο δεκάλεπτο όμως έκρυβε «δράμα». Αρχικά ο Μάλκομ στο 83’ σκόραρε δύο λεπτά αφότου είχε μπει ως αλλαγή από τον Βαλβέρδε και όλα έδειχναν πως ο Τσιγκούρι θα οδηγούσε την Μπάρτσα σε άλλη μια νίκη. Ο Ικάρντι όμως στο 87’ έδωσε και πάλι τη λύση με ένα ακόμη γκολ για τους γηπεδούχους που σημειώνεται στα τελευταία λεπτά κάνοντας το 1-1. Σκορ που αφήνει ορθάνοικτη τόσο τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης όσο και της δεύτερης, με τρεις ομάδες (Μπαρτσελόνα, Ίντερ και Τότεναμ) να ερίζουν για μια θέση στον ήλιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ