Εδραιώθηκε στην κορυφή η Πόρτο, βήμα πρόκρισης για Σάλκε

Εδραιώθηκε στην κορυφή η Πόρτο, βήμα πρόκρισης για Σάλκε

Οι Δράκοι του Σέρτζιο Κονσεϊσάο επικράτησαν με 4-1 της Λοκομοτίβ Μόσχας, ενώ η Σάλκε κέρδισε με 2-0 την Γαλατάσαραϊ, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Με νίκες συνέχισαν την πορεία τους στον 4ο όμιλο του Champions League οι Πόρτο και Σάλκε, με την ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο να κερδίζει εντός έδρας την Λοκομοτίβ Μόσχας με 4-1 και τους Γερμανούς να επικρατούν της Γαλατάσαραϊ με 2-0, για την 4η αγωνιστική. Η Πόρτο με την αποψινή νίκη της έφτασε τους 10 βαθμούς και εδραιώθηκε στην πρώτη θέση, ενώ η Σάλκε με το τρίποντο που πρόσθεσε στη συγκομιδή της έχει πλέον 8 πόντους και βρίσκεται στο +4 από την τρίτη Γαλατάσαραϊ.

Στην Πορτογαλία οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και προηγήθηκαν μόλις στο 2ο λεπτό με σουτ του Ερέρα, μετά το γύρισμα του Μαρέγκα. Στο 42’ αντιστράφηκαν οι ρόλοι, με τον Ερέρα να γίνεται δημιουργός και τον επιθετικό από το Μάλι να εκτελεί για το 2-0. Οι Δράκοι βγήκαν ταχύτατα στην κόντρα, ο Μεξικανός άνοιξε στον Αφρικανό, αυτός βγήκε απέναντι από τον Γκιγιέρμε και με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της Πόρτο. Στο 59’ οι Ρώσοι μείωσαν σε 2-1 με κεφαλιά του Φαρφάν, μετά το κόρνερ του Αλεξέι Μιράντσουκ. Το 3-1 διαμόρφωσε ο Ζέσους Κορόνα στο 67’. Ο Μεξικανός απέφυγε τον αντίπαλό του και με σουτ με το αριστερό σφράγισε τη νίκη των Πορτογάλων. To τελικό 4-1 έκανε ο Οτάβιο στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Σάλκε επικράτησε της Γαλατάσαραϊ και έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης. Στο 4ο λεπτό ο Μπουργκστάλερ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μουσλέρα και με σουτ άνοιξε το σκορ για τη γερμανική ομάδα. Το 2-0 έκανε ο Μαρκ Ουθ στο 57’. Ο Μπουργκστάλερ έκανε την κούρσα από δεξιά, γύρισε στον Γερμανό επιθετικό και αυτός με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.

Η Βαθμολογία 

Πόρτο 10 (9-3)
Σάλκε 8 (4-1)
Γαλατασαράι 4 (3-3)
Λοκομοτίβ Μόσχας 0 (2-11)

Επόμενη (5η) αγωνιστική (28/11)

Λοκομοτίβ Μ. – Γαλατασαράι 19:55
Πόρτο – Σάλκε 22:00

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ