Ρουί Βιτόρια: «Η Μπενφίκα πάνω από όλους, θέλουμε τη στήριξη του κόσμου»

Ρουί Βιτόρια: «Η Μπενφίκα πάνω από όλους, θέλουμε τη στήριξη του κόσμου»

Ο Ρούι Βιτόρια ζήτησε από τους φίλους της Μπενφικα να στηρίξουν την ομάδα στην αναμέτρηση με τον Άγιαξ για την 4η αγωνιστική του Champions League.

Κάλεσμα στους φίλους της Μπεφνίκα να βρεθούν απόψε στο Ντα Λουζ για να ενθαρρύνουν τους παίκτες για το ματς με τον Αγιαξ, έκανε ο προπονητής του συλλόγου της Λισαβόνας, Ρουί Βιτόρια. Όπως είναι γνωστό Μπενφίκα και Αίαντας , βρίσκονται στον ίδιο όμιλο του Champions League με ΑΕΚ και Μπάγερν.

«Το παιχνίδι στο Άμστερνταμ μας έδειξε ότι ο Άγιαξ είναι μια ποιοτική ομάδα. Αλλά ήταν και μια Μπενφίκα που έπαιξε αποφασιστικά, που είχε ευκαιρίες για γκολ. Ήταν μια μικρή λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά στο αποτέλεσμα», είπε ο Ρουί Βιτόρια.

«Τα επίπεδα της συγκέντρωσης και της αποτελεσματικότητας, και όταν μιλάω για την αποτελεσματικότητα δεν μιλάω μόνο για την αποτελεσματικότητα στο γκολ, αλλά στην άμυνα και σε όλη την επίθεση, θα κάνει όλη την διαφορά», είπε.

«Η υποστήριξη των φιλάθλων στην ομάδα είναι θεμελιώδης. Περισσότερο από τον καθένα, είναι σημαντική η Μπενφίκα. Όλοι έχουμε την αίσθηση της σημασίας του παιχνιδιού. Αισθάνομαι ότι η ομάδα έχει αποφασιστικότητα. Είμαι πολύ αισιόδοξος, γνωρίζοντας ότι πρόκειται να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη ομάδα», τόνισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ