7 Νοεμβρίου 2002, 7 Νοεμβρίου 2018: Ο Ουζουνίδης επιστρέφει στη Γερμανία ακριβώς 16 χρόνια μετά

7 Νοεμβρίου 2002, 7 Νοεμβρίου 2018: Ο Ουζουνίδης επιστρέφει στη Γερμανία ακριβώς 16 χρόνια μετά

7 Νοεμβρίου 2002 τότε. 7 Νοεμβρίου 2018 σήμερα. Ακριβώς 16 χρόνια μετά το τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι του ως ποδοσφαιριστής απέναντι στη Χέρτα Βερολίνου, ο Μαρίνος Ουζουνίδης επιστρέφει στη Γερμανία!

Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την ΑΕΚ το βράδυ της Τετάρτης (07/11, 22:00) για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με τους Κιτρινόμαυρους να δίνουν το «παρών» στο Μόναχο με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο τους.

Τι σημαίνει αυτό για τον Έλληνα τεχνικό; Ότι επιστρέφει στη Γερμανία ακριβώς 16 χρόνια μετά την τελευταία επίσκεψή του σε αυτήν! Κι όμως, ήταν και τότε 7 Νοεμβρίου, το 2002, όταν στο τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι του ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, αγωνίστηκε εναντίον της Χέρτα Βερολίνου, φορώντας τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Τότε οι Γερμανοί είχαν επιβληθεί των Κύπριων με 4-0 και τα γκολ είχαν πετύχει οι Πριτζ, Μαρσελίνιο, Μπέιλιντς και Λουιζάο.

Η ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ εκείνο το βράδυ: Δασκαλάκης, Χαραλαμπίδης, Ιλία, Μόρφις, Κατσατριάν, Οκαρίδης, Γεωργίου, Χαραλάμπους, Πέτρου, Ουζουνίδης, Αγαθοκλέους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ