Λυμπερόπουλος : «Είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου»

Λυμπερόπουλος : «Είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου»

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος αναφέρθηκε στην εμπειρία του να αγωνίζεσαι απέναντι στην έδρα μίας τόσο μεγάλης ομάδας όσο η Μπάγερν Μονάχου και στο πώς βιώνουν οι ποδοσφαιριστές τη συμμετοχή τους στο Champions League.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote TV μερικά λεπτά πριν την έναρξη του Μπάγερν Μονάχου – ΑΕΚ (07/11, 22:00), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Champions League.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης αναφέρθηκε στην εμπειρία του να αγωνίζεσαι απέναντι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα, στο πώς βλέπουν οι ποδοσφαιριστές την αναμέτρηση, τον κόσμο της ΑΕΚ που βρέθηκε στην Allianz Arena και εν γένει στο πώς βιώνουν οι ποδοσφαιριστές τη συμμετοχή τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το να παίζεις σε ένα τέτοιο γήπεδο απέναντι σε μία τέτοια ομάδα μόνο να το απολαμβάνεις μπορείς και να έχεις μόνο κέρδος. Πρέπει να φυλάξεις τα νώτα σου και να είσαι προσεκτικός 90 λεπτά. Είμαστε αισιόδοξοι. Ο προπονητής μας ξέρει πολλά περισσότερα, ξέρει καλύτερα απ’ όλους μας. Τον πιστεύουμε στο σύστημά του και περιμένουμε με αγωνία τον αγώνα».

Για το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια: «Γυαλίζει το μάτι των παικτών και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά. Είναι μια γιορτή ποδοσφαίρου. Είναι μία απόλαυση που ξεκινάει πολύ νωρίτερα από την ώρα του παιχνιδιού.

Για τον κόσμο της ΑΕΚ: «Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο. Ακολουθεί παντού την ομάδα, την αγαπάει και δείχνει έμπρακτα τη στήριξή του».

Για το αν έχει παίξει στο Allianz Arena ποτέ: «Ναι, έχω παίξει με την Αϊντραχτ εδώ. Χάσαμε στο 94’. Ελπίζω να έχουμε καλύτερη τύχη απόψε».

Για το πώς βιώνουν οι παίκτες το Champions League: «Οι παίκτες βιώνουν αυτή την εμπειρία. Το περίμεναν καιρό. Έκαναν μία υπέρβαση και το άξιζαν. Θα δώσουμε το 200% στα ματς που απομένουν. Κάθε πιθανότητα που υπάρχει θα την κυνηγήσουμε»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ