Βικτόρια Πλζεν – Ρεάλ Μαδρίτης 0-5

Βικτόρια Πλζεν – Ρεάλ Μαδρίτης 0-5

Η Ρεάλ Μαδρίτης σκόρπισε τη Βικτόρια Πλζεν με 5-0 με σόου των Μπενζεμά και Μπέιλ, με τους μερένχες να παίζουν με... όρεξη υπό τις οδηγίες του Σολάρι.

Η Βικτόρια Πλζεν φιλοξένησε τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 4η αγωνιστική του Champions League. Το κακό για τους γηπεδούχους είναι το γεγονός πως οι παίκτες της Βασίλισσας αισθάνονται την ανάγκη να δώσουν απαντήσεις τον τελευταίο καιρό. Κάπως έτσι και υπό τις οδηγίες του… καινούριου Σαντιάγο Σολάρι, οι Μαδριλένοι έφτασαν στην τρίτη σερί νίκη τους μετά το clasico πετυχαίνοντας 11 γκολ και έχοντας μηδέν παθητικό.

Οι Τσέχοι έκαναν το λάθος να απειλήσουν πρώτοι στο ματς στο 9’ με τον Χροσόβσκι να σημαδεύει το δοκάρι για τους γηπεδούχους. Από εκεί και πέρα η Ρεάλ κυριάρχησε και με τους Μπέιλ και Μπενζεμά σε μεγάλα κέφια διέλυσαν τους εξαιρετικά… φιλόξενους οικοδεσπότες.

Ο Γάλλος στράικερ άνοιξε το σκορ στο 21’, ενώ αμέσως μετά στο 23’ ο Κασεμίρο έκανε το 2-0 μετά από ενέργεια του Κρόος. Στη συνέχεια ανέλαβαν Μπέιλ και Μπενζεμά. Ο Ουαλός έγινε δημιουργός για το 3-0 του Μπενζεμά (37’) για να αντιστραφούν οι ρόλοι στο 4-0 του Μπέιλ στο 40’.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι ρυθμοί στο δεύτερο μέρος έπεσαν, με τη Ρεάλ να σκοράρει ένα ακόμα γκολ με τον νεαρό αποκάλυψη, τον Βινίσιους να μπαίνει ως αλλαγή και να δημιουργεί το γκολ του Κρόος στο 67′ για το τελικό 5-0.

Πλζεν (Βρμπα): Χρούσκα, Χούμπνικ, Χέιντα, Προχάτσκα, Λιμπέρσκι, Κόπιτς, Ρέζνικ, Χροσόβσκι, Τσόρι (80′ Ρέζνιτσεκ), Χάβελ (38′ Πετρζέλα), Τσερνάκ (61′ Χοράβα)

Ρεάλ Μαδρίτης (Σολάρι): Κουρτουά, Σέρχιο Ράμος (59′ Χαβιέρ Σάντσεθ), Νάτσο, Οντριοθόλα, Ρεγκιλόν, Καζεμίρο, Θεμπάγιος, Κρόος (73′ Ισκο), Λούκας Βάθκεθ, Μπέιλ, Μπενζεμά (62′ Βινίσιους).

7ος όμιλος

  1. Ρόμα 9 (10-4)
  2. Ρεάλ Μαδρίτης 9 (10-2)
  3. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 4 (4-7)
  4. Πλζεν 1 (3-14)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ