Βινίσιους, ο τρίτος νεότερος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης που παίζει στο Champions League

Βινίσιους, ο τρίτος νεότερος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης που παίζει στο Champions League

Ο Βινίσιους έγινε ο τρίτος νεότερος παίκτης που συμμετέχει στο Champions League με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, ισοφαρίζοντας τον Ίκερ Κασίγιας. Δείτε τους δύο παίκτες που τους ξεπερνούν.

Ο Βινίσιους έγινε ο τρίτος νεότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης που συμμετέχει στο Champions League, μετά την εμφάνισή του στο χορτάρι του γηπέδου της Βικτόρια Πλζέν, στη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με 5-0 το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (07/11).

Ο Βραζιλιάνος αντικατέστησε τον Καρίμ Μπενζεμά στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης και ισοφάρισε τον Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος είχε σημειώσει την πρώτη συμμετοχή του το 1999, σε ηλικία 18 ετών και 118 ημερών απέναντι στον Ολυμπιακό. Οι δύο ποδοσφαιριστές που τους ξεπερνούν είναι ο Χοσέ Ροντρίγκεθ (17 ετών και 354 ημερών) και Ραούλ (18 ετών και 78 ημερών).

Ο 19χρονος άσος των Μερένγκες λαμβάνει πολύ μεγαλύτερη εμπιστοσύνη από τον Σαντιάγο Σολάρι εν συγκρίσει με τον προκάτοχο του τελευταίου, Τζουλέν Λοπετέγκι, και έχει σαφώς πιο ενεργό ρόλο στο ρόστερ των πρωταθλητών Ευρώπης.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ