Στη Ρώμη για την 1η θέση η Ρεάλ

Στη Ρώμη για την 1η θέση η Ρεάλ

Ο αγώνας στο Ολίμπικο ανάμεσα σε Ρόμα και Ρεάλ κρίνει την κορυφή του 7ου ομίλου, ενώ στο Μάντσεστερ η Γιουνάιτεντ δεν σκέφτεται τίποτα άλλο πέραν της νίκης με την Γιουνγκ Μπόις. Να προκριθεί από τώρα ως πρώτη θέλει η Σίτι, που αντιμετωπίζει την Λυών στη Γαλλία.

Σέντρα στην 5η αγωνιστική ημέρα των ομίλων του Champions, με αγώνες στον 6ο, 7ο και 8ο όμιλο της διοργάνωσης. Την προσοχή κλέβει ο αγώνας της Ρόμα με την Ρεάλ στο Ολίμπικο, ενώ σημαντικά παιχνίδια θα γίνουν σε Μάντσεστερ, Τορίνο και Λυών.

6ος Όμιλος

22:00 Λυών – Μάντσεστερ Σίτι

22:00 Χόφενχαιμ – Σαχτάρ Ντόνετσκ

Η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενείται από την Λυών στην ομώνυμη πόλη και σε περίπτωση νίκης κλειδώνει τόσο την πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης, όσο και την πρώτη θέση του ομίλου. Από την άλλη η γαλλική ομάδα με ενδεχόμενο θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους «πολίτες», θα κάνει ένα σημαντικό βήμα, ώστε να περάσει στην επόμενη φάση.

Στην Γερμανία, η Χόφενχάιμ υποδέχεται την Σαχτάρ, σε ένα must win παιχνίδι και για τις δύο, προκειμένου να συνεχίσουν στην Ευρώπη και το 2019. Αμφότερες οι ομάδες, έχουν ελπίδες πρόκρισης στις 16 καλύτερες ομάδες του Champions League, πόσο μάλλον εάν ηττηθεί η Λυών από την Σίτι, ενώ υπάρχει φυσικά και η 3η θέση που οδηγεί στο Europa League.

Βαθμολογία

Μάντσεστερ Σίτι 9

Λυών 6

Χόφενχαιμ 3

Σαχτάρ Ντόνετσκ 2

 

7ος Όμιλος

19:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Βικτόρια Πλζεν

22:00 Ρόμα – Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρόμα υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης, σε ένα παιχνίδι που κρίνει ουσιαστικά την πρωτιά στον όμιλο. Οι «μερένχες» θα είναι σίγουρα πρώτοι σε περίπτωση νίκης τους, από την άλλη οι Ρωμαίοι πρέπει να επικρατήσουν των Ισπανών με 3 γκολ και πάνω, προκειμένου να κλειδώσουν την πρώτη θέση. Σε περίπτωση ισοπαλίας ή νίκης της Ρόμα με λιγότερα από 3 τέρματα, η 1η θέση του Ομίλου θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική.

Στη Μόσχα, η ΤΣΣΚΑ υποδέχεται την Βικτόρια Πλεζεν, με την ρώσικη ομάδα να θέλει πάση θυσία τη νίκη προκειμένου να κρατήσει ζωντανές τις όποιες ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση. Η ομάδα από την Τσεχία από την άλλη, στοχεύει αποκλειστικά στην 3η θέση, ενώ σε περίπτωση ήττας, θα τερματίσει μαθηματικά στην τελευταία θέση του ομίλου.

Βαθμολογία

Ρεάλ Μαδρίτης 9

Ρόμα 9

ΤΣΣΚΑ Μόσχας 4

Βικτόρια Πλζεν 1

 

8ος Όμιλος

22:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γιουνγκ Μπόις

22:00 Γιουβέντους – Βαλένθια

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Γιουνγκ Μπόις και δεν θέλει τίποτα άλλο πέραν της νίκης προκειμένου να διασφαλίσει την πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης. Δεδομένου ότι η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο αντιμετωπίζει την τελευταία αγωνιστική την Βαλένθια στην Ισπανία, η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους «κόκκινους διάβολους». Από την άλλη η ελβετική ομάδα αν ηττηθεί σήμερα αποχαιρετά οριστικά την Ευρώπη.

Στο Τορίνο η Γιουβέντους  φιλοξενεί την Βαλένθια και με νίκη κλειδώνει την πρόκριση στην επόμενη φάση, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο Μάντσεστερ.  Αντιθέτως, η έκβαση του αγώνα στην Αγγλία, ενδιαφέρει αρκετά την Βαλένθια, η οποία θέλει νίκη ή έστω ισοπαλία στον δικό της αγώνα και γκέλα της Γιουνάιτεντ.

Βαθμολογία

Γιουβέντους 9

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 7

Βαλένθια 5

Γιουνγκ Μπόις 1

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ