Eνδεκάδα με Μπογέ-Γαλανόπουλο, σκέψεις και για Κλωναρίδη

Eνδεκάδα με Μπογέ-Γαλανόπουλο, σκέψεις και για Κλωναρίδη

Τα πλάνα του Ουζουνίδη για το παιχνίδι με τον Άγιαξ

Έτσι κι αλλιώς, μετά τα τελευταία αποτελέσματα ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε αποφασίσει να αλλάξει αρκετά πράγματα στο αγωνιστικό σκέλος για την ΑΕΚ, προκειμένου η ομάδα να βρει τη χαμένη της ταυτότητα και να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό. Οι εξελίξεις με τις υποθέσεις των Σιμόες, Μπακασέτα και Λαμπρόπουλου επίσπευσαν τις διαδικασίες και έτσι οι ριζικές αλλαγές στην Ένωση έρχονται από σήμερα.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου θα διαφοροποιήσει αρκετά πράγματα σε σχέση με το ματς του Αγρινίου. Οι Γαλανόπουλος, Τσιγκρίνσκι και Μπογέ επιστρέφουν δεδομένα στην ενδεκάδα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν κι άλλα νέα πρόσωπα στο βασικό σχήμα της Ένωσης.

Οι Κιτρινόμαυροι αναμένεται να παραταχθούν με σχηματισμό 4-4-1-1, έχοντας τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Μπακάκη, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Χουλτ, στο κέντρο τους Άλεφ, Γαλανόπουλο, στα άκρα τους Μπογέ, Μάνταλο και στην επίθεση τους Λιβάγια, Πόνσε. Χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί η πιθανότητα να πάρει φανέλα βασικού και κάποιος εκ των Γκάλο, Κλωναρίδη.

Ο Ουζουνίδης έχει μελετήσει καλά τον Άγιαξ και εκτιμά πως η ΑΕΚ μπορεί να του δημιουργήσει προβλήματα και να βρει τις αδυναμίες του. Αυτό που θα πρέπει πρωτίστως να εκμεταλλευτεί η Ένωση σύμφωνα με τον προπονητή της είναι το κέντρο άμυνας του «Αίαντα».

Εκεί θεωρεί πως «πονά» η ολλανδική ομάδα και η ΑΕΚ εφόσον διαχειριστεί έξυπνα το παιχνίδι, θα βρει τους χώρους για να κάνει τη ζημιά. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που το δίδυμο Λιβάγια-Πόνσε δεν δείχνει σίγουρο για την επίθεση. Υπάρχει δηλαδή η σκέψη να ξεκινήσει ο Κλωναρίδης στο πλευρό του Κροάτη φορ, προκειμένου με την ταχύτητά του να… ανακατέψει την άμυνα των Ολλανδών και να δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για τον Δικέφαλο.

Η εν λόγω απόφαση δεν δείχνει να έχει «κλειδώσει» για τον προπονητή της ΑΕΚ που θα ζυγίσει όλα τα δεδομένα πριν το ματς και κατόπιν, θα καταστρώσει τα τελικά πλάνα του για το μεγάλο παιχνίδι. Εκεί όπου η Ένωση θα διεκδικήσει την πρώτη της νίκη στον φετινό θεσμό και παράλληλα θα διατηρήσει τις ελπίδες της για την κατάληψη της 3ης θέσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ