Ουζουνίδης: «Όλα είναι ανάποδα αυτή την περίοδο»

Ουζουνίδης: «Όλα είναι ανάποδα αυτή την περίοδο»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά την πέμπτη ήττα της ΑΕΚ στον όμιλο του Champions League.

Απογοητευμένος από τα σερί αρνητικά αποτελέσματα και την άσχημη ατμόσφαιρα στην ΑΕΚ, αλλά με αισιοδοξία ότι θα… γυρίσει, εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην συνέντευξη Τύπου.

«Είχαμε ένα δύσκολο διήμερο. Προσπαθήσαμε μέσα σε αυτές τις δύο μέρες να ηρεμήσουμε και να αλλάξουμε λίγο τα σχέδια πριν το παιχνίδι βρίσκοντας ένα σχήμα για να είμαστε όσο καλύτεροι γινόταν. Νομίζω ότι τα παιδιά προσπάθησαν αρκετά. Δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να κάνει πολλές ευκαιρίες. Νομίζω ο Άγιαξ έκανε τις λιγότερες ευκαιρίες του.

Σταθήκαμε τυχεροί στη φάση του δοκαριού, αλλά ήρθε το πέναλτι και η αποβολή. Νομίζω πως είναι όλα ανάποδα αυτήν την περίοδο. Στο Τσάμπιονς Λιγκ ποτέ δεν κατεβάσαμε την ομάδα που θέλαμε, πάντα κοιτάγαμε με τους διαθέσιμους παίκτες και αυτό μας στοίχισε αρκετά. Παρότι δεν έχουμε πάρει βαθμούς κανείς μας δεν μετανιώνει. Ξέραμε εξ αρχής ότι θα ήταν δύσκολα τα πράγματα για μας. Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που ήρθαν στο γήπεδα. Μετά τις δυσκολίες και τα αποτελέσματα που είχαμε δεν είναι εύκολο. Τώρα η ομάδα θέλει βοήθεια και στήριξη και εμείς θα προσπαθήσουμε να το γυρίσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής» είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής της ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ