Βαριά «καμπάνα» περιμένει την ΑΕΚ

Βαριά «καμπάνα» περιμένει την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ είναι υπότροπη από το ματς με την Μπάγερν Μονάχου και πλέον είναι αντιμέτωπη με βαρύ χρηματικό πρόστιμο και με αρκετές αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, ενώ κινδυνεύει ακόμα και με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Σκηνές πολέμου εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ, με τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Αγιαξ για τους ομίλους του Champions League να στιγματίζεται από πολύ σοβαρά επεισόδια. Χάος, βόμβες μολότοφ, ωμή βία, καπνογόνα, τραυματισμοί οπαδών και μάχες σώμα με σώμα των χούλιγκανς με τις αστυνομικές δυνάμεις, με τη χώρα μας να γίνεται για μια ακόμα φορά διεθνώς ρεζίλι.

Οι οπαδοί της Ενωσης συγκρούστηκαν με τους αντίστοιχους του Αγιαξ, με τα ΜΑΤ να επεμβαίνουν στην προσπάθειά τους να περιορίσουν το χάος και τις εικόνες να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Τα μεγαλύτερα ΜΜΕ στον κόσμο έκαναν θέμα για τα θλιβερά επεισόδια που έγιναν στο Ολυμπιακό Στάδιο, με την ΑΕΚ πλέον να κινδυνεύει με πολύ βαριά τιμωρία. Οι Κιτρινόμαυροι είναι ήδη υπότροποι από όσα έγιναν στο ματς κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου και η UEFA είναι ιδιαιτέρως αυστηρή. Η ΑΕΚ θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις τόσο για τα επεισόδια όσο και για το πανό που αναρτήθηκε πριν την έναρξη του αγώνα και είχε αναφορές σε οικονομικά σκάνδαλα, αλλά και μηνύματα σε UEFA και FIFA.

H Ενωση είναι δεδομένο ότι θα τιμωρηθεί με βαρύ χρηματικό πρόστιμο από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία, ενώ πλέον κινδυνεύει σοβαρά με αρκετές αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να κλείσουν για πολύ καιρό οι θύρες 35 και 1 που φιλοξενούν τους οργανωμένους οπαδούς της Ενωσης, όπως έχει συμβεί στο παρελθόν σε αρκετές ομάδες. Είναι μια πάγια τακτική της UEFA και έχει εφαρμοστεί σε αρκετές περιπτώσεις επεισοδίων, αλλά και σε κρούσματα ρατσιστικής συμπεριφοράς. Ο πέλεκυς αναμένεται να πέσει βαρύς για την ΑΕΚ, με ορισμένα μάλιστα ΜΜΕ στο εξωτερικό να ζητούν ακόμα και την αποβολή της Ενωσης από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα! Τα επεισόδια και οι σκηνές χάους που κάνουν τον γύρο του κόσμου, με την ΑΕΚ να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Οι άνθρωποι της Ενωσης περιμένουν να πάρουν στα χέρια τους το κατηγορητήριο, το οποίο αναμένεται να φτάσει σύντομα στα γραφεία της ελληνικής ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ