Μουρίνιο: «Κάποιοι οπαδοί σίγουρα έσπασαν τηλεοράσεις» (vid)

Μουρίνιο: «Κάποιοι οπαδοί σίγουρα έσπασαν τηλεοράσεις» (vid)

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε για την κίνηση του να πετάξει τα μπουκάλια με τα ισοτονικά ποτά στο γκολ του Φελαϊνί και δήλωσε σίγουρος πως κάποιοι οπαδοί έσπασαν τις τηλεοράσεις τους εκείνη την ώρα

O Μαρουάν Φελαϊνί λύτρωσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις καθυστερήσεις του ματς με τη Γιουνγκ Μπόις και κλείδωσε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Ο Ζοσέ Μουρίνιο προσπάθησε να εξηγήσει την αντίδραση του να πετάξει τα μπουκάλια του ισοτονικού ποτού και ανέφερε πως όπως εκείνος ξέσπασε, έτσι οι οπαδοί της ομάδας ίσως και να… έσπασαν τις τηλεοράσεις τους από ανακούφιση τη στιγμή που η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα και η ομάδα πήρε την πρόκριση.

«Ορισμένοι οπαδοί θα έσπασαν και τηλεοράσεις… Όλοι είδαν πως ξεκίνησε η ομάδα με ένταση, επιθυμία για νίκη και κίνητρο, οι παίκτες τα έδωσαν όλα και είχαμε αρχίσει να ενοχλούμαστε γιατί η ισοπαλία φαινόταν ότι θα ήταν το αποτέλεσμα του αγώνα.

Όταν πετύχαμε το γκολ ξέσπασα και είμαι σίγουρος ότι αντέδρασε κάπως έτσι και ο κόσμος στο σπίτι, αλλά ήταν μια μεγάλη ανακούφιση. Δεν έπρεπε και δεν παίξαμε για το 0-0. Θα ήταν τεράστια τιμωρία για τα παιδιά αν το ματς όντως έληγε στο 0-0» είπε ο Πορτογάλος τεχνικός λίγο μετά τη νίκη (1-0) επί της Γιούνγκ Μπόις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ