Μάρκο Λιβάγια: Τιμωρημένος 473 λεπτά από τα 540 των ομίλων του Champions League!

Μάρκο Λιβάγια: Τιμωρημένος 473 λεπτά από τα 540 των ομίλων του Champions League!

Απίστευτο αρνητικό ρεκόρ που γράφει… ιστορία από τον Μάρκο Λιβάγια στο Champions League.

Πέρυσι η εικόνα του ήταν… Champions League. Έτσι βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, έτσι ανάγκασε την ΑΕΚ να πληρώσει 1.8 εκατ.ευρώ στην Λας Πάλμας για να τον αγοράσει, έτσι τον κάλεσαν στην φιναλίστ του Μουντιάλ Εθνική Κροατίας.

Όμως η φετινή σεζόν είναι ότι χειρότερο θα μπορούσε να φανταστεί και ο ίδιος. Ο Λιβάγια στη ρεβάνς της ΑΕΚ με τη Βίντι τιμωρήθηκε με ποινή τεσσάρων αγωνιστικών από την Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τα τέσσερα πρώτα ματς των ομίλων, με Αγιαξ εκτός, Μπενφίκα εντός και Μπάγερν Μονάχου εντός αλλά και εκτός έδρας.

Ο Λιβάγια τέθηκε ξανά στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Αγιαξ στο ΟΑΚΑ, αλλά μέχρι το 67′, αφού ο Κροάτης για ακόμα μια φορά αποβλήθηκε, με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο ματς αλλά και την αναμέτρηση με την Μπενφίκα στο «Λούζ»

Eτσι, ο διεθνής Κροάτης επιθετικός της ΑΕΚ κατάφερε μετά τη χθεσινή του αποβολή να είναι τιμωρημένος στα 473 από τα συνολικά 540 αγωνιστικά λεπτά των ομίλων του Champions League, καταγράφοντας έτσι ένα αρνητικό ρεκόρ, το οποίο δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία του θεσμού.

Ναι… Δεν έχει ξαναγίνει. Και ο Λιβάγια το κατάφερε στην παρθενική παρουσία του σε ομίλους Champions League!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ