«Στο νοσοκομείο έξι οπαδοί του Αγιαξ και τρεις αστυνομικοί»

«Στο νοσοκομείο έξι οπαδοί του Αγιαξ και τρεις αστυνομικοί»

Τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν στο ΟΑΚΑ είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 6 οπαδών του Αγιαξ και 3 αστυνομικών. Η κατάσταση τους δεν εμπνέει ανησυχία, παρότι ένας από τους αστυνομικούς διανυκτέρευσε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι σοκαριστικές εικόνες από τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αγιαξ για το Champions League. Το Ολυμπιακό Στάδιο θύμιζε εμπόλεμη ζώνη, με τους οπαδούς της Ενωσης να εκτοξεύουν μολότοφ, πέτρες, καπνογόνα και κάθε λογής αντικείμενα στους οπαδούς της ολλανδικής ομάδας, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν μάχες σώμα με σώμα με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από το εξωτερικό, οι σφοδρές συγκρούσεις και τα εκτεταμένα επεισόδια στο ΟΑΚΑ είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 6 οπαδών του Αγιαξ, αλλά και 3 αστυνομικών. Η κατάσταση των τραυματιών δεν εμπνέει ανησυχία, παρότι ένας από τους αστυνομικούς διανυκτέρευσε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. «Οι αστυνομικοί τραυματίστηκαν από μολότοφ και άλλα αντικείμενα που πέταξαν οι οπαδοί» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα του skysports.

Στο εν λόγω ρεπορτάζ μάλιστα γίνεται επίσης αναφορά στα επεισόδια που έγιναν στην Αθήνα την προηγούμενη ημέρα του αγώνα, με τους οπαδούς να συγκρούονται στους δρόμους και να προκαλούν χάος! «Η ΑΕΚ βρίσκεται ήδη στο στόχαστρο της UEFA για την αύξηση των τιμών στα εισιτήρια των φιλοξενούμενων στο ματς με την Μπάγερν Μονάχου», προσθέτει η βρετανική ιστοσελίδα.

Η ΑΕΚ μετά τα επεισόδια που έγιναν στο ΟΑΚΑ βρίσκεται πλέον σε πολύ δύσκολη θέση. Όπως διαβάσατε από το 10.gr η Ενωση είναι αντιμέτωπη με βαρύ χρηματικό πρόστιμο και αρκετές αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, ενώ κινδυνεύει ακόμα και αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ