Λοκομοτίβ Μόσχας – Γαλατασαράι 2-0

Λοκομοτίβ Μόσχας – Γαλατασαράι 2-0

Με αυτογκόλ του Ντονκ (43΄) και το τέρμα του Ιγνάσιεφ (54΄) η Λοκομοτίβ Μόσχας επικράτησε με 2-0 της Γαλατασαράι για την 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Την πρώτη της νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ πέτυχε η Λοκομοτίβ Μόσχας, καθώς επικράτησε με 2-0 της Γαλατασαράι για την 5η αγωνιστική της διοργάνωσης. Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο σημείωσε η ρώσικη ομάδα η οποία πάταγε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στην περισσότερη διάρκεια του παιχνιδιού. Πίεσε προς το τέλος, η Γαλατά αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα, έτσι ώστε να μπει στην διεκδίκηση του ματς.

Λοκομοτίβ και Γαλατασαράι παρατάχθηκαν στην RZD Αρένα με διαφορετικούς σκοπούς η καθεμία. Οι μεν γηπεδούχοι ήθελαν να πάρουν την νίκη με αποτέλεσμα να παλέψουν μέχρι την τελευταία αγωνιστική για την τρίτη θέση και την έξοδο στο Γιουρόπα Λίγκ, ενώ η Γαλατασαράι ήθελε να κρατήσει ακέραιες τις πιθανότητες της για την κατάληψη μια από τις δυο πρώτες θέσεις.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο γήπεδο και ήδη στο 4ο λεπτά έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά το δοκάρι σταμάτησε την προσπάθεια του Σμολόφ. Από εκεί και πέρα, η Γαλατά ισορρόπησε και έχασε και αυτή τις ευκαιρίες της να πετύχει κάποιο τέρμα, αλλά η Λοκομοτίβ ήταν αυτή που ευτύχισε να προηγηθεί στο 43΄. Ο Φαρφάν έσπασε την μπάλα στον Κρικόβιακ, του οποίου το σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή κόντραρε πάνω στον Ντονκ και κατέληξε στα δίχτυα του Μουσλέρα.

Στο δεύτερο μέρος, οι Ρώσοι μπήκαν και πάλι πιο δυνατά στο γήπεδο για να καταφέρουν να «καθαρίσουν» το παιχνίδι. Στο 55ο λεπτό ο Σμολόφ έκανε μια όμορφη προσπάθεια μέσα στη περιοχή και έβγαλε στον Ιγκνάτιεφ, που από κοντά νίκησε τον Μουσλέρα, για να διαμορφώσει το 2-0. Στην συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πάρουν τα ηνία της αναμέτρησης, έχασαν μερικές ευκαιρίες αλλά η Λοκομοτίβ διαχειρίστηκε καλά το παιχνίδι με αποτέλεσμα να πάρουν την πρώτη τους νίκη στην διοργάνωση.

Πλέον, οι Ρώσοι κράτησαν ακέραιες τις πιθανότητες τους να τερματίσουν στην 3η θέση στον όμιλο τους. Αυτό θα συμβεί αν καταφέρουν να κερδίσουν στη Γερμανία τη Σάλκε την τελευταία αγωνιστική και να μην νικήσει και η Γαλατασαράι την Πόρτο.

Λοκομοτίβ Μόσχας (Γιούρι Σιόμιν): Γκιγιέρμε, Ιγκνάτιεβ, Τσόρλουκα, Κβιρκβέλια, Ρίμπους, Ντενίσοβ, Κριχόβιακ, Αν. Μιραντσούκ, Αλ. Μιραντσούκ (77’ Μπάρινοβ), Φαρφάν (90’ Ρότενμπεργκ), Σμόλοβ (88’ Έντερ)

Γαλατάσαραϊ (Φατίχ Τερίμ): Μουσλέρα, Ναγκατόμο, Αζίζ, Καμπάκ, Λίνες (89’ Μαριάνο), Ντονκ, Φερνάντο (59’ Φεγκουλί), Εντιαγιέ (68’ Ινάν), Ροντρίγκες, Ντερντιγιόκ, Ονιεκούρου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ