Τότεναμ – Ιντερ 1-0 (vids)

Τότεναμ – Ιντερ 1-0 (vids)

Οι Πετεινοί με γκολ του Ερικσεν επικράτησαν με 1-0 της Ιντερ και έπιασαν στη δεύτερη θέση την ιταλική ομάδα, έχοντας μάλιστα και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας – Σφράγισε την πρωτιά η Μπάρτσα, 2-1 την Αϊντχόφεν.

Φωτιά στον Β’ όμιλο έβαλε η Τότεναμ, μετά την πολύ σπουδαία νίκη επί της Ιντερ με 1-0 για την 5η αγωνιστική του Champions League. Οι Πετεινοί με πρωταγωνιστή τον Ερικσεν πήραν το πολυπόθητο τρίποντο, έφτασαν τους 7 βαθμούς και έπιασαν στη δεύτερη θέση την ιταλική ομάδα, ενώ μάλιστα έχουν και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας. Η ομάδα του Ποκετίνο για να περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης πρέπει να φέρει καλύτερο ή ίδιο αποτέλεσμα με την Ιντερ. Η βρετανική ομάδα στην 6η και τελευταία στροφή αγωνίζεται στην Ισπανία απέναντι στην αδιάφορη Μπαρτσελόνα, ενώ η Ιντερ αγωνίζεται εντός έδρας με την Αϊντχόφεν.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να δίνουν χώρο, θέλοντας να χτυπήσουν στην αντεπίθεση. Η Τότεναμ είχε την κατοχή, πίεσε και στο 40’ είχε δοκάρι με τον Γουίνκς. Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Πετεινούς να προσπαθούν, αλλά την Ιντερ να έχει κλείσει καλά τους χώρος προς την εστία του Χαντάνοβιτς. Όλα αυτά μέχρι το 80’ όταν ο Ερικσεν εκμεταλλεύτηκε την ωραία πάσα του Ντέλε-Άλι και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Ιταλών. Το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, με την Τότεναμ να παίρνει τη νίκη και να διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες της για πρόκριση στους 16 του Champions League.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Πέρασε από την Ολλανδία (2-1) και σφράγισε την πρωτιά η Μπαρτσελόνα

Σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις, τρία δοκάρια και τρία γκολ, η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 2-1 της Αϊντχόφεν στην Ολλανδία και σφράγισε την πρώτη θέση στον β’ όμιλο. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πίεσαν, δημιούργησαν ευκαιρίες στα καρέ των Καταλανών, αλλά η τύχη τους γύρισε την πλάτη, καθώς είδαν τρεις φορές την μπάλα να σταματάει στα δοκάρια του Τερ Στέγκεν. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέλαβε δράση ο Μέσι και η Μπαρτσελόνα ξεμπλόκαρε. Στο 61’ ο Αργεντινός συνεργάστηκε με τον Ντεμπελέ και με άψογο τελείωμα άνοιξε το σκορ για τους Καταλανούς. Στο 71’ ο Μέσι από εκτελεστής έγινε δημιουργός, σέρβιρε στον Πικέ και αυτός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Στο 82’ οι Ολλανδοί μείωσαν σε 2-1 με κεφαλιά του Ντε Γιονγκ και έκαναν ροντέο το παιχνίδι. Η ομάδα του Βαλβέρδε, ωστόσο, παρέμεινε ψύχραιμη και πήρε μία ακόμα νίκη στη φετινή διοργάνωση. Με αυτό το τρίποντο οι Ισπανοί έφτασαν τους 13 πόντους και σφράγισαν την πρωτιά, ενώ οι Ολλανδοί έμειναν στον έναν πόντο και στην τελευταία θέση του ομίλου.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του παιχνιδιού:

Η βαθμολογία στον 2ο όμιλο: 
1.Μπαρτσελόνα 13
2.Τότεναμ 7
3.Ίντερ 7
4.PSV 1

Η επόμενη αγωνιστική (6η): 
Τρίτη 11/12 
Μπαρτσελόνα-Τότεναμ (22.00)
Ίντερ-Αϊντχόφεν (22.00)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ