Χάμσικ: «Θα κάνουμε τη δουλειά μας και στο Άνφιλντ»

Χάμσικ: «Θα κάνουμε τη δουλειά μας και στο Άνφιλντ»

Ο αρχηγός της Νάπολι τόνισε πως η ομάδα του έκανε το καθήκον της απόψε και θα το ξανακάνει απέναντι στη Λίβερπουλ, την τελευταία αγωνιστική των ομίλων.

Η Νάπολι επικράτησε με 3-1 εντός έδρας του Ερυθρού Αστέρα και πλέον βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου, με την πρόκριση στους 16 ωστόσο, να κρίνεται την τελευταία αγωνιστική απέναντι στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο αρχηγός των «παρτενοπέι», Μάρεκ Χάμσικ, μίλησε στο «Sky Sports Italia» μετά το τέλος του αγώνα, δηλώνοντας σίγουρος ότι η ομάδα μπορεί να πάρει κάτι θετικό στον εκτός έδρας αγώνα με την Λίβερπουλ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι ένας πολύ δύσκολος όμιλος και πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Η Λίβερπουλ είναι μια σκληρή ομάδα, αλλά έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να τους νικήσουμε και πιστεύω πως θα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στο Άνφιλντ.

Στο 90ο λεπτό άρχισαν να πανηγυρίζουν στις κερκίδες και νομίσαμε ότι ισοφάρισε η Λίβερπουλ, αλλά δεν ήταν έτσι. Κάναμε την δουλειά μας σήμερα και θα την κάνουμε και στο Άνφιλντ.

Το γκολ που έβαλα είναι δευτερεύον για μένα. Άλλαξα θέση για να βοηθήσω αμυντικά την ομάδα. Κάνω αυτό που μου λέει ο προπονητής να κάνω.

Είμαστε απογοητευμένοι που φέραμε δύο ισοπαλίες απέναντι στην Παρί, αλλά δεν περίμεναν πολλοί να είμαστε στην κορυφή του ομίλου μετά από πέντε αγώνες. Εξαρτάται πως το βλέπει κανείς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ