Καρεμπέ: «Θέλω να πάρει το Champions League η Μπαρτσελόνα του Βαλβέρδε»

Καρεμπέ: «Θέλω να πάρει το Champions League η Μπαρτσελόνα του Βαλβέρδε»

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού τόνισε ότι θα ήθελε να δει την Μπαρτσελόνα του Βαλβέρδε να κατακτά το βαρύτιμο τρόπαιο του Champions League.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μπορεί να έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά τη φετινή σεζόν… ψηφίζει Μπαρτσελόνα! Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού σε συνέντευξή του στο ισπανικό Sportium τόνισε ότι θα ήθελε να δει την Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε να κατακτά το βαρύτιμο τρόπαιο του Champions League.

Ο «ερυθρόλευκος» παράγοντας τόνισε ότι ο πρώην τεχνικός των Πειραιωτών κάνει εξαιρετική δουλεία στους Καταλανούς και έχει δημιουργήσει μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Ωστόσο, ο Καρεμπέ δεν άφησε εκτός παιχνιδιού την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, έχει πολύ μεγάλη εμπειρία και τα τελευταία χρόνια έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους σε Ισπανία και Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Θα ήθελα να δω την Μπαρτσελόνα να κατακτά το Champions League για τον Βαλβέρδε καθώς κάνει καλή δουλειά. Ο Βαλβέρδε έχει μια καλή ομάδα, αλλά η Ρεάλ έχουν κάτι που τους οδηγεί στις κατακτήσεις του Champions League. Τα τελευταία πέντε χρόνια έχουν πάρει σχεδόν τα πάντα και με την εμπειρία τους μπορούν να το καταφέρουν», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ