Όλα τα βλέμματα στη «μάχη» του Αnfield

Όλα τα βλέμματα στη «μάχη» του Αnfield

Ματσάρα στο Λίβερπουλ με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να ψάχνει νίκη-πρόκριση κόντρα στη Νάπολι που βολεύεται και με ισοπαλία ή ήττα με ένα γκολ εφόσον σκοράρει. Τεράστιο ενδιαφέρον και στον δεύτερο όμιλο με Τότεναμ και Ίντερ να διεκδικούν ένα εισιτήριο για τους «16» του Champions League, πίσω από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Οι δύο συνεχόμενες ήττες της Λίβερπουλ από Ερυθρό Αστέρα και Παρί Σεν Ζερμέν έβαλαν για τα καλά σε μπελάδες τους πρωτοπόρους – πλέον – του αγγλικού πρωταθλήματος για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Aπόψε η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δεν έχει περιθώρια για λάθη κόντρα στη Νάπολι και αναζητά νίκη με 1-0 ή με δύο γκολ διαφορά εφόσον δεχτεί γκολ για να βρεθεί στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Από την άλλη οι Ναπολιτάνοι που αυτή τη στιγμή είναι στην πρώτη θέση του ομίλου και με δεδομένο πάντα ότι η Παρί θα προσπεράσει εύκολα το εμπόδιο του Ερυθρού Αστέρα, βολεύονται και με ισοπαλία.

Στα υπόλοιπα ματς της βραδιάς, ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο δεύτερος όμιλος με Τότεναμ και Ίντερ να ισοβαθμούν στους 7 βαθμούς, πίσω από την Μπαρτσελόνα, με τους Λονδρέζους να υπερτερούν σε περίπτωση ισοβαθμίας. Η Τότεναμ που έχει πολύ δύσκολη αποστολή, κόντρα στην (αδιάφορη όμως) Μπαρτσελόνα, στο Καμπ Νου, θέλει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τους «νερατζούρι» που υποδέχονται την αποκλεισμένη Αϊντχόφεν στο Μιλάνο.

Από κει και πέρα στον πρώτο όμιλο υπάρχει ενδιαφέρον μόνο για την πρώτη θέση, με την Ατλέτικο (12 βαθμούς) που αντιμετωπίζει στο Βέλγιο την Μπριζ να έχει το προβάδισμα έναντι της Ντόρτμουντ (10 βαθμούς) που ταξιδεύει στο Μονακό για να παίξει με την ομάδα του Τιερί Ανρί.

Τέλος, στον τέταρτο όμιλο το ενδιαφέρον εστιάζεται στο εισιτήριο για το Europa League, το οποίο θα εξασφαλίσει η Γαλατασαράι (4 βαθμούς) αν δεν νικήσει η Λοκομοτίβ (3 βαθμούς) την Σάλκε στην Γερμανία.

Αναλυτικά τα ματς της αποψινής βραδιάς για την έκτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League:

Γαλατασαράι – Πόρτο (19:55)

Σάλκε – Λοκομοτίβ Μόσχας (19:55)

Ερυθρός Αστέρας – Παρί Σεν Ζερμέν (22:00)

Ίντερ – Αϊντχόφεν (22:00)

Λίβερπουλ – Νάπολι (22:00)

Μονακό – Ντόρτμουντ (22:00)

Μπαρτσελόνα – Τότεναμ (22:00)

Μπριζ – Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ