Η Λίβερπουλ απειλεί τη Νάπολι με… Ολυμπιακό! (vid)

Η Λίβερπουλ απειλεί τη Νάπολι με… Ολυμπιακό! (vid)

Οι Ρεντς ενόψει του αποψινού παιχνιδιού με την Νάπολι ανέβασαν στα social media βίντεο με το γκολ που είχε πετύχει ο Τζέραρντ απέναντι στον Ολυμπιακό το 2004!

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η Λίβερπουλ, η οποία απόψε στις 22:00 θα υποδεχθεί στο Ανφιλντ τη Νάπολι στον «τελικό» του γ’ ομίλου. Η αγγλική ομάδα για να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Champions League θα πρέπει θυσία να πάρει τη νίκη, με τους Ιταλούς να «βολεύονται» ακόμα και με την ισοπαλία.

Πριν την έναρξη του αποψινού παιχνιδιού η Νάπολι βρίσκεται στην πρώτη θέση, έχοντας 9 βαθμούς, ενώ η Λίβερπουλ είναι στην 3η θέση με 6 πόντους. Ενδιάμεσα βρίσκεται η Παρί, η οποία έχει 8 πόντους και αγωνίζεται στη Σερβία απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

Οι Ρεντς λίγες ώρες πριν τη μεγάλη μάχη με την ιταλική ομάδα ανέβασαν στα social media βίντεο με το γκολ που είχε πετύχει ο Τζέραρντ το 2004 στον «τελικό» που είχε δώσει η Λίβερπουλ με τον Ολυμπιακό, το οποίο ήταν «μαχαιριά» για τους Πειραιώτες και είχε βοηθήσει την αγγλική ομάδα να πάρει την πρόκριση στους «16». Οι άνθρωποι της Λίβερπουλ μάλιστα συνόδευσαν το βίντεο με μήνυμα… αντεπίθεσης, αναφέροντας: «Ενα ακόμη ματς, μία ακόμη ευκαιρία. Έχουμε υπάρξει ξανά εδώ…»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ