Το10.gr παίζει μπάλα live!

Το10.gr παίζει μπάλα live!

Γιώργος Χελάκης, Βαγγέλης Μπραουδάκης, Νίκος Κώτσης και Τάσος Καπετανάκος σχολιάζουν το παιχνίδι του ΑΕΚ με τη Μπενφίκα στο φινάλε των ομίλων του Champions League, αλλά και τα ματς Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ για το Europa League την Πέμπτη.

Για τους εραστές της μπάλας. Για τους ψαγμένους ποδοσφαιρόφιλους. Για όσους και όσες γουστάρουν αναλύσεις και παρασκήνιο, to10.gr επανέρχεται με live εκπομπές από την αίθουσα σύνταξης.

Γιώργος Χελάκης, Βαγγέλης Μπραουδάκης, Νίκος Κώτσης και Τάσος Καπετανάκος, σχολιάζουν το παιχνίδι του ΑΕΚ με τη Μπενφίκα για το φινάλε των ομίλων του Champions League. Φυσικά η εκπομπή θα αναλύσει και την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και τις ομάδες που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση.

Παράλληλα θα αναλύσουν και τις αναμετρήσεις των ΠΑΟΚ – ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και Ολυμπιακού – Μίλαν για το Europa League το βράδυ της Πέμπτης.

Μια ανατρεπτική εκπομπή για όσους δεν βολεύονται με τα καθιερωμένα δημοσιογραφικά κλισέ. Οι επισκέπτες του 10.gr διαμορφώνουν το περιεχόμενο της εκπομπής με τα ερωτήματα και τα σχόλιά τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ