Τούχελ: «Αν κερδίσαμε εμείς, μπορεί και η Γιουνάιτεντ»

Τούχελ: «Αν κερδίσαμε εμείς, μπορεί και η Γιουνάιτεντ»

Ο Τόμας Τούχελ αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν στο Ολντ Τράφορντ, τονίζοντας πως από τη στιγμή που η ομάδα του νίκησε τη Γιουνάιτεντ τότε και οι κόκκινοι διάβολοι μπορούν.

Η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε με 2-0 μέσα στο Ολντ Τράφορντ τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στους «8» του Champions League.

Ο τεχνικός της γαλλικής ομάδας, Τόμας Τούχελ, δεν θέλησε να μιλήσει για πρόκριση αλλά κράτησε χαμηλούς τόνους λέγοντας πως εφόσον η ομάδα του κέρδισε εκτός έδρας τότε και οι κόκκινοι διάβολοι μπορούν να τα καταφέρουν στη ρεβάνς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αν μπορέσαμε να κερδίσουμε στο Μάντσεστερ, μπορεί και η Γιουνάιτεντ να κάνει το ίδιο στο Παρίσι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θα γιορτάσουμε τη νίκη, όμως θα πρέπει να σκεφτούμε το ματς με την Σεντ Ετιέν αυτό το Σαββατοκύριακο. Δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε τον προημιτελικό, καθώς είμαστε ακόμη στα μισά του δρόμου».

Για τον Ντι Μαρία: «Ήταν δύσκολο για εκείνον. Του μίλησα αρκετά. Άκουσε τις αποδοκιμασίες, όμως παρέμεινε σίγουρος για τον εαυτό του και είμαι χαρούμενος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ