Βενγκέρ: «Τεράστια διαφορά μεταξύ Γιουνάιτεντ και Παρί»

Βενγκέρ: «Τεράστια διαφορά μεταξύ Γιουνάιτεντ και Παρί»

Ο Αρσέν Βενγκέρ σε δηλώσεις του τόνισε πως η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε δίκαια τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες να είναι τεράστια.

Πριν τον πρώτο αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Παρί Σεν Ζερμέν για τους «16» του Champions League, όλα τα στοιχεία έδιναν ένα μικρό προβάδισμα στους κόκκινους διαβόλους.

Η Γιουνάιτεντ ήταν αήττητη επί των ημερών του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ, ενώ Πογκμπά, Μάτιτς και Ράσφορντ είχαν «αναγεννηθεί» μετά την απομάκρυνση του Ζοσέ Μουρίνιο με τν ομάδα να ανακάμπτει και να ανεβαίνει στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League. Παράλληλα, ο Τόμας Τούχελ αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα για τον καταρτισμό της 11αδας, με σημαντικότερα τον τραυματισμό των Νεϊμάρ και Καβάνι.

Παρ΄ όλα αυτά, οι Γάλλοι απεδείχθησαν πολύ ανώτεροι πάνω στο χορτάρι, νίκησαν άνετα με 2-0 και είναι πλέον το ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση. Ενας από τους κορυφαίους προπονητές της τελευταίας 20ετίας, ο Αρσέν Βενγκέρ, μίλησε για τη νίκη της Παρί, αλλά και τη συνολική εμφάνιση των Γάλλων στο Ολντ Τράφορντ.

«Η διαφορά στην τεχνική κατάρτιση και στην ταχύτητα κατανόησης του παιχνιδιού ήταν τεράστια, μεταξύ των δύο ομάδων», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλσατός τεχνικός και πρόσθεσε: «Και αυτή η διαφορά, μόνο αυξήθηκε κατά την διάρκεια του αγώνα. Η Μάντσεστερ έπαιξε εντός έδρας, αλλά είχε μόνο ένα σουτ στην αντίπαλη εστία. Σε αυτήν την διοργάνωση, δεν μπορείς να κυριαρχήσεις έτσι. Η Παρί Σεν Ζερμέν, παρατάχθηκε με πέντε μέσους και δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα με ή χωρίς την μπάλα. Η Γιουνάϊτεντ είχε πρόβλημα στην μετάβαση κι έχανε πολύ γρήγορα την κατοχή της μπάλας. Ετσι, έχασε και τον έλεγχο στην μεσαία γραμμή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ