Ολυμπιακός : Ο Νικολάου μετράει τ’ άστρα

Ολυμπιακός : Ο Νικολάου μετράει τ’ άστρα

Ο Δημήτρης Νικολάου έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Τάκη Λεμονή, με αποτέλεσμα εκείνος να του δίνει φανέλα βασικού και στο παιχνίδι με τη Γιουβέντους στο Καραϊσκάκη στην 6η αγωνιστική του Champions League.

Η περίπτωση του Δημήτρη Νικολάου διαφέρει κατά πολύ σε σχέση με εκείνη των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών στην ηλικία του. Άλλοι παίζουν στο Playstation με τον Λιονέλ Μέσι και εκείνος τον έχει αντιμετωπίσει face to face.

Άλλοι στην ηλικία του ψάχνουν να κάνουν την πρώτη τους συμμετοχή και εκείνος ήδη έχει αγωνιστεί στα τρία από τα έξι παιχνίδια των ομίλων του Champions League με τη φανέλα του Ολυμπιακού με την τελευταία να γίνεται στην εντός έδρας αναμέτρηση των Ερυθρόλευκων απέναντι στην Γιουβέντους.

Και όχι μόνο αυτό. Έχει σκοράρει μέσα στο Καμπ Νου. Ο νεαρός παίκτης με τις εμφανίσεις του και το πάθος του έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Τάκη Λεμονή, ο οποίος δείχνει να πιστεύει πολύ στο ταλέντο του και να του δίνει αποστολές που θυμίζουν κάτι από «Mission Impossible».

Μία βραδιά στο Τορίνο

Η αρχή για τον Δημήτρη Νικολάου στο φετινό Champions League έγινε στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής. Όταν ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στο Τορίνο για την αναμέτρηση με την Γιουβέντους.

Εκεί ο 19χρονος παίκτης όχι μόνο έπαιξε, αλλά, ξεκίνησε στο βασικό σχήμα των Ερυθρόλευκων, οι οποίοι γνώρισαν την ήττα με σκορ 2-0, όμως, εκείνος στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και έβαλε δύσκολα στον Μάριο Μάντζουκιτς. Ο Κροάτης φορ είχε για σκιά του τον Νικολάου που σίγουρα κέρδισε πολλά από εκείνο το βράδυ αντιμετωπίζοντας έναν παίκτη σαν τον 31χρονο στράικερ.

Οι Ιταλοί είναι γνωστοί για τους αμυντικούς που βγάζουν. Μόνο τυχαίο δεν είναι λοιπόν το γεγονός πως ένας από τους «παλιούς» της Γιουβέντους, Αντρέα Μπαρτζάλι, είχε να πει μόνο καλά λόγια και ένα μπράβο για την έμφανισή του.

Face to face με τον Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι είναι από άλλον πλανήτη. Δεν το λέμε εμείς. Το λένε όλοι όσοι έχουν τεθεί αντιμέτωποι με τον Αργεντινό της Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, ακόμη και εκείνος τα βρήκε μπαστούνια με τον Νικολάου που ήταν εκεί που έπρεπε τις περισσότερες φορές και τον ακολουθούσε κατά πόδας.

Από μοιραίος, ωραίος

Βέβαια, ο νεαρός αμυντικός του Ολυμπιακού μπορεί να πει με υπερηφάνεια πως «έκλεψε» την παράσταση στην αναμέτρηση του Καμπ Νου. Για τον απλούστατο λόγο ότι πέτυχε αυτογκόλ, αλλά και γκολ απέναντι στους Μπλαουγκράνα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ