Ολυμπιακός – Γιουβέντους : Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Ολυμπιακός – Γιουβέντους : Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός πάλεψε κόντρα στη Γιουβέντους και θα μπορούσε να έχει ισοφαρίσει στη φάση του Μπεν. Οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν τελικά με 2-0 αλλά κρατούν την καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο με τους Πάρντο, Μάριν και Φορτούνη να ξεχωρίζουν με την απόδοση τους.

Προτό:  Καλό ματς από τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού, με τον Βέλγο να έχει τρεις πολύ δύσκολες αποκρούσεις. Δεν έχει ευθύνη στα δύο γκολ που δέχθηκε.

Ελαμπντελαουί: Ο Νορβηγός μπακ είχε προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο και ήταν εκτός θέσης στη φάση του πρώτου γκολ, το οποίο προήλθε απ’ την πλευρά του. Έχει ευθύνη στη φάση του 0-1.

Ένγκελς: Ο Βέλγος στόπερ έδωσε πολλές μάχες και παίρνει καλό βαθμό. Είχε σωστές τοποθετήσεις στις περισσότερες περιπτώσεις και η εμφάνιση του έχει θετικό πρόσημο.

Νικολάου: Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός έκανε ένα – δυο λάθη αλλά γενικά στάθηκε καλά. Υπήρξαν περιπτώσεις που οι επεμβάσεις του ήταν καίριες.

Κούτρης: Κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν πάλεψε, αλλά είναι μέσα και στα δύο γκολ της Γιουβέντους. Έκανε πάντως αρκετά ανεβάσματα για να βοηθήσει επιθετικά την ομάδα του.

Ρομαό: Ο Τογκολέζος έκανε καλή εμφάνιση και κέρδισε πολλές μάχες στη μεσαία γραμμή. Έδωσε τρεξίματα στην ομάδα του και σε αρκετές περιπτώσεις προσπάθησε να βγάλει μπροστά τους ερυθρόλευκους.

Ταχτσίδης: Ο διεθνής μεσοαμυντικός είχε καλές στιγμές στο ματς και βοήθησε ανασταλτικά τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Οτζίτζα: Ο Βέλγος μέσος έχει τις δυνατότητες να προσφέρει περισσότερα πράγματα. Ξεκίνησε με διάθεση αλλά όσο περνούσε η ώρα η απόδοση του έπεφτε. Σωστά αντικαταστάθηκε από τον Λεμονή.

Πάρντο: Καλό παιχνίδι από τον Κολομβιανό, ο οποίος πήρε πρωτοβουλίες. Ο διεθνής εξτρέμ του Ολυμπιακού προκάλεσε ρήγματα στην αμυντική γραμμή της Γιουβέντους, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Πάρντο ήταν από τους καλύτερους του Ολυμπιακού στο ματς.

Σεμπά: Ο Βραζιλιάνος δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του. Είναι εμφανές πως δεν έχει ρυθμό και δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός από την αριστερή πλευρά.

Τζούρτζεβιτς: Ήταν πολύ δυναμικός, κινήθηκε στο χώρο και πάλεψε με τους στόπερ της Γιουβέντους. Είχε διάθεση αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει στην ευκαιρία που του δόθηκε στο πρώτο ημίχρονο.

Φορτούνης: Ο Έλληνας μέσος πέρασε στο ματς σαν αλλαγή και έδωσε μια καλύτερη κυκλοφορία μπάλας στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Μοίρασε το παιχνίδι των ερυθρόλευκων και είχε καλή εικόνα στο διάστημα που αγωνίστηκε. Βοήθησε τους πρωταθλητές Ελλάδος στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Μάριν: Η είσοδος του στο παιχνίδι έδωσε άλλον αέρα στον Ολυμπιακό. Ο Γερμανός έπαιξε στο αριστερό άκρο της επίθεσης και προκάλεσε προβλήματα στην άμυνα των μπιανκονέρι. Ο Μάριν βοήθησε πολύ τους ερυθρόλευκους και είχε καθοριστική συμβολή στη βελτίωση της εικόνας των πρωταθλητών Ελλάδος στο δεύτερο μέρος.

Μπεν: Ήταν μέσα στη μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού για την ισοφάριση, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι καθώς βρήκε το δοκάρι. Ο 28χρονος στράικερ απασχόλησε την άμυνα της Γιούβε κι αυτό είναι ενθαρρυντικό για τη συνέχεια.

Λεμονής: Δεν του βγήκε καλά το αρχικό πλάνο με το 4-3-3, εξαιτίας του γκολ της Γιουβέντους. Έκανε γρήγορα τις αλλαγές του στο δεύτερο μέρος, πάλεψε το ματς και θα μπορούσε να έχει πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ