Ολυμπιακός : «Όλα για το πρωτάθλημα»

Ολυμπιακός : «Όλα για το πρωτάθλημα»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Τάκης Λεμονής, έδωσε το σύνθημα για την επόμενη μέρα, μιλώντας στους παίκτες μετά το τέλος του αγώνα

Κανείς δεν είχε διάθεση για πολλά πολλά στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, μετά το τέλος του αγώνα με τη Γιουβέντους. Οι ερυθρόλευκοι είχαν ολοκληρώσει με ήττα τις υποχρεώσεις τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, παρά την καλή προσπάθεια του δεύτερου ημιχρόνου κι αυτό προκάλεσε όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, την απογοήτευση των παικτών.

Αυτό όμως που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδος, Τάκης Λεμονής φρόντισε να στείλει το μήνυμα για την επόμενη μέρα, λέγοντας χαρακτηριστικά στους ερυθρόλευκους.

«Κάναμε καλή προσπάθεια και θα μπορούσαμε να έχουμε ισοφαρίσει στο δεύτερο ημίχρονο. Τώρα κοιτάμε μπροστά. Έχουμε το πρωτάθλημα και όλοι ξέρετε πόσο σημαντικό είναι για μας να το κατακτήσουμε. Είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει να το δείχνουμε σε όλα τα ματς. Την αντίδραση που βγάλαμε στο δεύτερο ημίχρονο θέλω να βλέπω σε όλα τα παιχνίδια», είπε ο προπονητής των πειραιωτών.

«Σκασμένος» ο Μπεν

Ο Τάκης Λεμονής έδωσε χρόνο συμμετοχής στον Μπεν χρησιμοποιώντας τον 28χρονο στράικερ σαν αλλαγή και ο Αφρικανός ήταν ο πρωταγωνιστής στη μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού, με το δοκάρι στα τελευταία λεπτά του ματς. Ο Μπεν δεν έκρυβε την απογοήτευσή του για την ατυχία στη συγκεκριμένη φάση, καθώς έδειξε με τη διάθεση του στο ματς, πόσο πολύ ήθελε ένα γκολ.

Αυτό που έλεγαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα, ήταν για την υποστήριξη που είχαν από τους φιλάθλους της ομάδας. Ο κόσμος γέμισε το Καραϊσκάκη παρά το ότι το παιχνίδι δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους πειραιώτες και οι ερυθρόλευκοι έλεγαν πως είναι υποχρέωση τους να πάρουν το πρωτάθλημα για ν α ικανοποιήσουν τους φιλάθλους τους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ