Ρονάλντο: «Το πιστεύουμε, όλοι μαζί για την ανατροπή – πρόκριση» (vid)

Ρονάλντο: «Το πιστεύουμε, όλοι μαζί για την ανατροπή – πρόκριση» (vid)

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έστειλε μήνυμα στον κόσμο της Γιουβέντους ενόψει της ρεβάνς με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τους 16 του Champions League.

Κάλεσμα στον κόσμο της Γιουβέντους να στηρίξει την ομάδα στον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τους «16» του Champions League απηύθυνε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οι Ιταλοί στο πρώτο παιχνίδι που έγινε ηττήθηκαν με 2-0 και πλέον την Τρίτη θα τα δώσουν όλα στο «Αλιάνζ Αρένα» για τη μεγάλη ανατροπή και την πρόκριση στα προημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Πορτογάλος με μήνυμά του στα social media της ιταλικής ομάδας τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του πιστεύουν στην ανατροπή και κάλεσε τους φιλάθλους να σταθούν δίπλα τους και να τους στηρίξουν με την παρουσία τους.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Το βράδυ της Τρίτης ας σκεφτούμε μόνο θετικά και ας το πιστέψουμε. Είναι εφικτό, αλλά χρειαζόμαστε τη δική σας βοήθεια, ώστε να είναι υπέροχα στο γήπεδό μας και να είμαστε όλοι ενωμένοι. Χρειαζόμαστε τη δική σας βοήθεια, επειδή εμείς θα βάλουμε όλη τη δύναμή μας στο χορτάρι, ώστε να βάλουμε γκολ, να νικήσουμε».

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ