Kριστιάνο: «Δεν μου λείπει η Μαδρίτη, το ιταλικό πρωτάθλημα με εξέπληξε θετικά»

Kριστιάνο: «Δεν μου λείπει η Μαδρίτη, το ιταλικό πρωτάθλημα με εξέπληξε θετικά»

Για την ζωή του στο Τορίνο και τη Serie A μίλησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο που έκανε σύγκριση του ισπανικού και του ιταλικού πρωταθλήματος και τόνισε ότι «δεν του λείπει η Ισπανία»

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, Κριστιάνο Ρονάλντο, άφησε τη Μαδρίτη και τη Ρεάλ και μετακόμισε στο Τορίνο και τη Γιουβέντους, έναντι πολλών εκατομμυρίων!

Φέτος ο πολύπειρος στράικερ μετράει 21 γκολ, σε 35 συμμετοχές και φυσικά οι Μπιανκονέρι τον έχουν λατρέψει.

Σε δηλώσεις του στη «DAZN» ο μεγάλος σταρ μίλησε για την ζωή του στην Ιταλία, τις διαφορές μεταξύ Serie A και La Liga, και επισήμανε πως δεν του λείπει η Μαδρίτη και πως το ιταλικό πρωτάθλημα τον εξέπληξε θετικά.

«Δεν μου λείπει η Ισπανία. Τα πράγματα είναι ως έχουν, άφησα πίσω φίλους, ένα μεγάλο κλαμπ που με αγάπησε και με αγκάλιασε, αλλά δεν μου λείπει η χώρα, καθώς έχω τα ίδια και εδώ. Δεν ήταν δύσκολη η μετάβαση για εμένα. Κάθε μέρα έχει πολύ ενδιαφέρον και πιστεύω πως έχω προσαρμοστεί. Εξ άλλου από τα 11 μου είμαι μακριά από το σπίτι, επομένως έχω μάθει. Η ζωή εδώ αρέσει τόσο σε εμένα, όσο στην οικογένεια μου, η οποία δείχνει ευτυχισμένη, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος» δήλωσε συγκεκριμένα για την μετακόμισή του στο Τορίνο.

Όσο για τις διαφορές μεταξύ του ισπανικού και του ιταλικού πρωταθλήματος: «Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να υπάρχει τόση ποιότητα στο πρωτάθλημα. Με εξέπληξε θετικά. Στην Ιταλία γενικά δίνουν περισσότερη βάση στην αμυντική λειτουργία και μετά κοιτάνε την επίθεση, σε αντίθεση με την Ισπανία, εκεί ρισκάρουν λίγο παραπάνω. Έχω αγωνιστεί και 5 χρόνια στην Αγγλία, αλλά θεωρώ πως εδώ είναι πιο δύσκολο να σκοράρεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ