Δυο εβδομάδες εκτός ο Σουάρες, προλαβαίνει τη Γιουνάιτεντ

Δυο εβδομάδες εκτός ο Σουάρες, προλαβαίνει τη Γιουνάιτεντ

Ο Ουρουγουανός αποχώρησε τραυματίας στο παιχνίδι με τη Μπέτις, όμως φαίνεται πως θα προλάβει τους αγώνες των προημιτελικών του Champions League κόντρα στη Γιουνάιτεντ.

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να μη συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες κόντρα στη Μπέτις, επικρατώντας με 4-1, όμως στο τέλος του αγώνα οι άνθρωποι της ομάδας αγχώθηκαν, καθώς είδαν τον Λούις Σουάρεζ να αποχωρεί τραυματίας στο 90′ της αναμέτρησης με πρόβλημα στον αστράγαλο.

Στο σύλλογο υπήρξε φόβος για τη συμμετοχή του Ουρουγουανού στα επερχόμενα παιχνίδια με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πλαίσιο των προημιτελικών του Champions League, όμως τελικά φαίνεται πως ο 32χρονος απέφυγε τα χειρότερα.

Συγκεκριμένα, η ιατρική γνωμάτευση κάνει λόγο για απουσία 10 – 15 ημερών, πράγμα που σημαίνει πως κατά πάσα πιθανότητα ο Σουάρεζ θα προλάβει το παιχνίδι με τους «κόκκινους διάβολους» στις 10 Απριλίου.

Αντίθετα, δεν θα είναι έτοιμος για τους αγώνες πρωταθλήματος με Εσπανιόλ, Βιγιαρεάλ, ενώ κρίνεται αμφίβολος και για το ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ