Τα καλύτερα «τεμάχια» από απευθείας φάουλ στο φετινό Champions League (vid)

Τα καλύτερα «τεμάχια» από απευθείας φάουλ στο φετινό Champions League (vid)

Αν σας έλειψε το Champions League, η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση φρόντισε σε ένα βίντεο να παρουσιάσει τις κορυφαίες εκτελέσεις φάουλ της έως τώρα σεζόν.

Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε δράση στα μεγάλα πρωταθλήματα και συνεπώς στο Champions League, λόγω των προκριματικών του Euro 2020, οπότε όλο αυτό πιθανός να μας έχει προκαλέσει ένα είδος στέρησης.

Ωστόσο η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση δεν μπορούσε να αφήσει τόσο κόσμο να αναπολεί απλά τις στιγμές μέχρι τους «16» του θεσμού και αποφάσισε να μας τονώσει και να μας προσφέρει μια δόση από την μαγεία που μας λείπει.

Έτσι λοιπόν στον λογαριασμό του Champions League στο Twitter ανέβηκε ένα βίντεο που μας παρουσιάζει τις κορυφαίες εκτελέσεις φάουλ μέχρι στιγμής στη διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, συναντάμε παίκτες όπως ο Λίονελ Μέσι, ο Νεϊμάρ και ο Λερόι Σανέ (που έχει την τιμητική του με δύο εκτελέσεις φάουλ) να μας αφήνουν άφωνους με την απλότητα και συνάμα με την μαγεία που μας προσφέρουν από τις συγκεκριμένες φάσεις.

Το μόνο που μένει τώρα είναι απλά να καθίσετε αναπαυτικά και να απολύσετε τις κορυφαίες εκτελέσεις φάουλ της φετινής σεζόν όπως μας έρχονται κατευθείαν από τα… αστέρια.

Δείτε το βίντεο:

https://twitter.com/ChampionsLeague/status/1110118049754087424

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ