Σαν σήμερα το αριστούργημα του Ρονάλντο κόντρα στη Γιουβέντους (vid)

Σαν σήμερα το αριστούργημα του Ρονάλντο κόντρα στη Γιουβέντους (vid)

Μια μέρα σαν τη σημερινή το 2018, ο Κριστιάνο Ρονάλντο άφηνε με «το στόμα ανοιχτό» όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη με το γκολ του.

Το ημερολόγιο έδειχνε 4 Απριλίου 2018, δηλαδή σαν σήμερα πριν έναν χρόνο, ήταν μια γλυκιά βραδιά στο Τορίνο και η Γιουβέντους υποδεχόταν τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Βρισκόμαστε στο δεύτερο ημίχρονο και η «βασίλισσα» προηγείται με σκορ 1-0 χάρη σε γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο από το 4ο λεπτό.

Ωστόσο κανείς δεν προμήνυε το τι θα συμβεί στη συνέχεια της αναμέτρησης και τι θα αντίκριζαν οι οπαδοί της Γιουβέντους από το γήπεδο, αλλά και όσοι παρακολουθούσαν από τη τηλεόραση.

Φτάνουμε στο 64′ και η μπάλα πάει προς τα δεξιά στην επίθεση της ομάδας του Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Καρβαχάλ αποφασίζει να σεντράρει. Εκείνη τη στιγμή είναι σαν να παγώνει ο χρόνος και όσοι παρακολουθούν το παιχνίδι βλέπουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να ίπταται και να ετοιμάζεται να κάνει κάτι «άρρωστο».

Ο Πορτογάλος επιχειρεί ένα από τα πιο «καθαρά» ανάποδα ψαλίδια στην ιστορία του ποδοσφαίρου και στέλνει τη μπάλα στην γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Αυτό ήταν, είχαμε γίνει όλοι μάρτυρες ενός από τα πιο όμορφα γκολ στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ρονάλντο τρέχει προς τους οπαδούς να πανηγυρίσει.

Η αντίδραση των φίλων της Γιουβέντους ήταν όλοι να χειροκροτήσουν το «έργο τέχνης» που μόλις είχε δημιουργήσει ο Πορτογάλος στον άδειο καμβά του «Γιουβέντους Αρίνα».

Έτσι λοιπόν μια μέρα σαν αυτή θα θυμόμαστε για πάντα ένα από τα καλύτερα γκολ που επιτεύχθηκαν στην ιστορία της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Απολαύστε ξανά το απίστευτο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο:

https://twitter.com/ChampionsLeague/status/1092760954184568834

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ