Σόλσκιερ για Μέσι: «Τι πλάνο μπορεί να έχει κανείς για να σταματήσει έναν από τους καλύτερους του κόσμου;»

Σόλσκιερ για Μέσι: «Τι πλάνο μπορεί να έχει κανείς για να σταματήσει έναν από τους καλύτερους του κόσμου;»

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Λιονέλ Μέσι παραμονές του αγώνα με την Μπαρτσελόνα, ενώ αναφέρθηκε και στον Πογκμπά.

Ο Όλε Γκούναρ Σόσλκιερ, παραμονές του αγώνα με την Μπαρτσελόνα για τα προημιτελικά του Champions League, μίλησε για το αυριανό παιχνίδι, αποθέωσε τον Μέσι και αναφέρθηκε στο μέλλον του Πολ Πογκμπά στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

Για την Μπαρτσελόνα: «Κάθε παιχνίδι είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι. Φυσικά όταν έχεις την Μπαρτσελόνα με την ποιότητα που έχει θα πρέπει να αποδώσεις στο μέγιστο, κάτι που δεν κάναμε στο εντός έδρας παιχνίδι με την Παρί, αλλά το αποτέλεσμα του επαναληπτικού μας έδωσε πίστη».

Για τον Μέσι: «Φέτος ήμασταν αρκετά τυχεροί γιατί αντιμετωπίσαμε ήδη τους Ρονάλντο και Εμπαπέ και τώρα έχουμε τον Μέσι. Τι πλάνο μπορεί να έχει κανείς για να σταματήσει έναν από τους καλύτερους του κόσμου; Ελπίζω οι αμυντικοί μου να τα πάνε καλά. Για να δούμε πώς θα τα καταφέρουμε αύριο».

Για τον Σάντσεθ: «Έχει κάνει μεγάλο μέρος της αποθεραπείας του. Δεν είναι πλέον τραυματίας, προπονήθηκε με την ομάδα και μάλλον θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Γουέστ Χαμ. Αύριο δεν θα μπορέσει να μας βοηθήσει».

Για το μέλλον του Πογκμπά: «Ο Πολ ανυπομονεί για αύριο. Είναι συγκεντρωμένος στο πώς θα παίξει καλά, δεν μπορώ να τον δω πως δεν θα παίζει για τη Γιουνάιτεντ την επόμενη σεζόν».

Για το αν ο Μέσι είναι ασταμάτητος: «Θα πρέπει να ρωτήσετε τον Πεπ. Είναι φανταστικός παίκτης και θα μείνει στην ιστορία, είναι δύσκολο να τον σταματήσεις, αλλά όχι ακατόρθωτο. Και δεν είναι μόνο ο Μέσι, είναι και ο Σουάρες, ο Κουτίνιο και τόσοι καλοί παίκτες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ