Γιορίς: «Ο Κέιν είναι πολύ δύσκολο να αντικατασταθεί»

Γιορίς: «Ο Κέιν είναι πολύ δύσκολο να αντικατασταθεί»

Ο τερματοφύλακας της Τότεναμ, Ούγκο Γιορίς, σχολίασε τη δεύτερη αναμέτρηση κόντρα στην Σίτι και στάθηκε στο πόσο σημαντικός είναι για τους Σπερς ο Χάρι Κέιν.

Ο Ούγκο Γιορίς αναφέρθηκε στο μικρό προβάδισμα που έχει η Τότεναμ κόντρα στην Σίτι, και ανέφερε ότι οι Σπερς πρέπει να κυνηγήσουν το γκολ για να δυσκολέψουν την αντίπαλό τους. Επιπλέον, ο έμπειρος πορτιέρε αναφέρθηκε στον Χάρι Κέιν και στο πόσο κομβική είναι η απώλειά του.

Θυμίζουμε ότι ο Άγγλος φορ έχει υποστεί «σοβαρό τραυματισμό του πλάγιου συνδέσμου στον αριστερό του αστράγαλο» στη νίκη της ομάδας του με 1-0 επί της Μάντσεστερ Σίτι την περασμένη Τρίτη και εκτιμάται ότι θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γάλλος τερματοφύλακας:

«Αύριο θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Έχουμε πάρει ένα μικρό προβάδισμα και είναι σημαντικό ότι ερχόμαστε με αυτό τον τρόπο εδώ. Εάν ήρθαμε εδώ με τη νοοτροπία να βάλουμε γκολ, τότε θα δυσκολέψουμε το παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι».

Για τον Χάρι Κέιν: «Ο Χάρι είναι πολύ δύσκολο να αντικατασταθεί αλλά το καλό είναι πως όλοι είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα. Έχουμε ένα διαφορετικό προφίλ μπροστά και άπαντες είναι έτοιμοι να βοηθήσουν. Στο ποδόσφαιρο μετράει η απόδοση της ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ