Μέσι: «Ήμουν τυχερός και στα δύο γκολ που σημείωσα»

Μέσι: «Ήμουν τυχερός και στα δύο γκολ που σημείωσα»

Η Μπαρτσελόνα πέρασε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος τόνισε πως χρειάστηκε την τύχη στα δύο γκολ του.

Η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε με σκορ 3-0 κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου και θα περιμένει τον αντίπαλο της, που θα είναι είτε η Λίβερπουλ, είτε η Πόρτο.

Ο 31χρονος επιθετικός ήταν και πάλι πρωταγωνιστής πετυχαίνοντας δύο γκολ, αρκετά νωρίς, δίνοντας έτσι ένα ξεκάθαρο προβάδισμα στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε για το υπόλοιπο του παιχνιδιού.

Ο Αργεντίνος μίλησε, μετά τη λήξη του παιχνιδιού, λέγοντας πως τα δύο γκολ που σημείωσε ήταν αρκετά τυχερά και πως είναι ανακουφισμένος που κατάφεραν να περάσουν στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ακόμη ανέφερε πως οι «μπλαουγκράνα» έχουν πρόβλημα στα πρώτα λεπτά των αγώνων και δεν μπαίνουν συγκεντρωμένα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να δεχθούν κάποιο γκολ που μπορεί να τους χαλάσει τα σχέδια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λιονέλ Μέσι:

«Η αλήθεια είναι πως ήμουν λίγο τυχερός στο πρώτο γκολ, ώστε να στείλω την μπάλα εκεί ακριβώς που ήθελα. Το δεύτερο γκολ ήταν ακόμα πιο τυχερό, καθώς έγινε και το λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα. Ευτυχώς ξεπεράσαμε τον προημιτελικό γύρο. Εδώ και μερικά χρόνια δεν τα καταφέρναμε, ωστόσο τώρα έχουμε φτάσει πολύ κοντά στο στόχο μας»

«Σήμερα η εικόνα που δείξαμε στο γήπεδο ήταν εκπληκτική. Στα πρώτα πέντε λεπτά δεν μπήκαμε καλά, ήμασταν ακόμα κρύοι και αγχωμένοι με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Πρέπει να το διορθώσουμε αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε σε κάθε παιχνίδι.

Στα πρώτα 5-10 λεπτά αν κάνεις κάτι λάθος μπορούν μετά να πάνε όλα στραβά και να χάσεις την πρόκριση. Αυτό πρέπει να το έχουμε υπόψη μας στα ημιτελικά είτε αντιμετωπίσουμε την Λίβερπουλ είτε την Πόρτο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ