Ο Σισοκό νόμιζε ότι η Τότεναμ αποκλείστηκε! (pic)

Ο Σισοκό νόμιζε ότι η Τότεναμ αποκλείστηκε! (pic)

Ο Mούσα Σισοκό έφυγε αμέσως μετά το γκολ του Στέρλινγκ στις καθυστερήσεις για τα αποδυτήρια και δεν είχε αντιληφθεί ότι το γκολ ακυρώθηκε και η Τότεναμ προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Από τις απίστευτες ιστορίες που γεννά το ποδόσφαιρο και το… VAR είναι αυτή του Μούσα Σισοκό της Τότεναμ. Ο Γάλλος αμυντικός μέσος των «Πετινών» είχε αποχωρήσει τραυματίας από το πρώτο μέρος της αναμέτρησης (37′) και βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας του.

Μόλις ο Στέρλινγκ σκόραρε και έκανε το 5-3 ο Γάλλος άσσος απογοητευμένος έφυγε τρέχοντας για τα αποδυτήρια και όπως παραδέχθηκε ο ίδιος μιλώντας στη γαλλική «Equipe» δεν αντιλήφθηκε πως το γκολ είχε ακυρωθεί.

«Στα αποδυτήρια ήμουν εντελώς μόνος μου καθώς δεν με είχε συνοδεύσει κανείς, ενώ σε καμία τηλεόραση δεν υπήρχε μετάδοση του αγώνα και πίστευα ότι είχαμε αποκλειστεί», παραδέχθηκε ο Σισοκό και συνέχισε,

«Μετά από λίγα λεπτά ήρθε στα αποδυτήρια ένα μέλος του προπονητικοί τιμ κι όταν με είδε μου είπε: «Απίστευτο! Τα καταφέραμε!’ Όταν τον άκουσα να λέει αυτό τον ρώτησα ‘μα πως τα καταφέραμε, αφού δεχθήκαμε γκολ στις καθυστερήσεις’ κι εκεί μου αποκάλυψε ότι το γκολ της Σίτι είχε ακυρωθεί. Έτσι έβαλα ένα μπλουζάκι, ξέχασα τον τραυματισμό μου και βγήκα έξω για να πανηγυρίσω με τους συμπαίκτες μου. Ήταν ένα απίστευτο συναισθηματικό σοκ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ