Αναβολή ολόκληρης αγωνιστικής στην Ολλανδία για χάρη του Άγιαξ

Αναβολή ολόκληρης αγωνιστικής στην Ολλανδία για χάρη του Άγιαξ

Η ολλανδική ομοσπονδία προχώρησε σε αναβολή της αγωνιστικής που είχε προγραμματιστεί 27-28 Απριλίου, ώστε να ξεκουραστούν οι παίκτες του Άγιαξ για τα ματς με την Τότεναμ.

Ο Άγιαξ έχει αναγκάσει όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη να παραμιλάει με την πορεία του στο Champions League και την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Ο Αίαντας απέκλεισε και τη Γιουβέντους και στην επόμενη φάση θα συνάντηση την Τότεναμ σε διπλούς αγώνες με μοναδικό στόχο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Η ολλανδική ομοσπονδία προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του Τεν Χαγκ και τα «τρελά» μωρά του Αίαντα αποφάσισε ν’ αναβάλει ολόκληρη αγωνιστική του πρωταθλήματος για να πάει η ομάδα ξεκούραστη στα ημιτελικά απέναντι στα σπιρούνια!

«Ξέρουμε ότι αυτό δεν είναι ικανοποιητικό για όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, αλλά είναι πολύ όμορφος ο λόγος της παρουσίας του Άγιαξ στα ημιτελικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης» δήλωσε ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της ομοσπονδίας, Έρικ Γκουντ.

Αυτό σημαίνει πως εφόσον συμφωνήσει και η Αστυνομία, όλα τα παιχνίδια της αγωνιστικής που αναβάλετε, θα διεξαχθούν στις 15 Μαϊου.

https://twitter.com/KNVB/status/1118877304371990528

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ