Τεν Χαγκ: «Θέλουμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα»

Τεν Χαγκ: «Θέλουμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα»

Ο προπονητής του Άγιαξ, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την είσοδο της ομάδας του στα ημιτελικά του Champions League αλλά τόνισε πως η ομάδα του μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό.

Ο προπονητής του Άγιαξ, Έρικ Τεν Χαγκ, αλλά και ο Ντόνι Φαν Ντε Μπέεκ, μίλησαν ενόψει του ημιτελικού κόντρα στην Τότεναμ στο Λονδίνο.

Ο τεχνικός του Αίαντα αναφέρθηκε στα βήματα προόδου της ομάδας του και στις προσθήκες των Μπλιντ και Τάντιτς.

Αρχικά τόνισε τα εξής: «Πάντοτε προετοιμαζόμαστε με βάση το τι θα κάνουμε εμείς και βασιζόμενοι στις δικές μας δυνάμεις. Απαραίτητα βέβαια και με σεβασμό στον εκάστοτε αντίπαλο. Πέρσι είχαμε έλλειψη εμπειρίας και γι’ αυτό κοιτάξαμε στο πρωτάθλημα της Premier League.

Oι Μπλιντ και Τάντιτς έφεραν στην ομάδα μας αυτό το στοιχείο. Ασφαλώς και οι ποδοσφαιριστές μας ωρίμασαν μέσα σε αυτή τη διετία με τόσα παιχνίδια για το πρωτάθλημα αλλά και το Champions League. Αυτές οι παραστάσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο για την πρόοδό τους και η ομάδα έχει καταφέρει να βγει μπροστά».

Για το αν θέλει κάτι καλύτερο, ο Έρικ Τεν Χαγκ απάντησε: «Ασφαλώς και θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στην ανοδική μας πορεία. Είναι απίθανο που βρισκόμαστε στα ημιτελικά του Champions League και κανένας στην εκκίνηση της σεζόν, δεν θα μπορούσε να προβλέψει πως μια ολλανδική ομάδα θα είχε φτάσει σε αυτό το σημείο. Θέλουμε όμως να πετύχουμε περισσότερα και να μην επαναπαυθούμε στις δάφνες μας».

Με τη σειρά του ο μέσος του Άγιαξ, Ντόνι Φαν Ντε Μπέεκ, επισήμανε: «Όλα γίνονται πολύ γρήγορα. Βρισκόμαστε ακόμα μέσα σε τρεις διοργανώσεις. Το διασκεδάζουμε, αλλά η αλήθεια είναι πως με τόσους αγώνες, δεν προλαβαίνουμε να σκεφτούμε και πολύ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ