Ρίχνει τους τόνους ο Βαλβέρδε: «Όνειρο και όχι υποχρέωση το Champions League»

Ρίχνει τους τόνους ο Βαλβέρδε: «Όνειρο και όχι υποχρέωση το Champions League»

O Ερνέστο Βαλβέρδε, προσπαθεί να αποφορτίσει τους παίκτες του με τις δηλώσεις του ενόψει της σούπερ κόντρας με τη Λίβερπουλ για τα ημιτελικά του Champions League.

Η Μπαρτσελόνα του Ερνένστο Βαλβέρδε πριν από μερικές ημέρες πανηγύρισε την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου στη La Liga. Τώρα όμως βρίσκεται μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της σεζόν. Την κατάκτηση του Champions League για πρώτη φορά μετά το 2015 και κατ’ επέκταση την ολοκλήρωση του treble, μιας και η Μπάρτσα βρίσκεται και στον τελικό του Copa del Rey.

Αύριο λοιπόν η Μπαρτσελόνα υποδέχεται στο Καμπ Νου τη Λίβερπουλ στο μεγάλο ζευγάρι των ημιτελικών, με φόντο την πρόκριση στον τελικό του Champions League. Ο Βαλβέρδε γνωρίζει την κρισιμότητα του ματς και κάλεσε τους παίκτες του για μέγιστη συγκέντρωση στις δηλώσεις του:

«Δεν αρκεί να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για να πάρουμε την πρόκριση αλλά πρέπει να είμαστε αρκετά καλοί και στα δύο ματς και να μην κάνουμε ούτε ένα δεκάλεπτο κακό γιατί τότε θα κινδυνεύσουμε».

Προετοίμασε κατάλληλα τους παίκτες του για τη μάχη αυτή και τους ξεκούρασε όσο μπορούσε τις τελευταίες αγωνιστικές, με κορυφαίο παράδειγμα τη διαχείριση του Λιονέλ Μέσι. Δεν αρνήθηκε πως το ματς κόντρα στην περσινή φιναλίστ Λίβερπουλ, είναι το σημαντικότερο της έως τώρα καριέρας του, αλλά απέφυγε να χαρακτηρίσει την κατάκτηση του τροπαίου ως υποχρέωση:

«Το Τσάμπιονς Λιγκ δεν αποτελεί υποχρέωση μας για να το κατακτήσουμε, είναι απλώς ένας στόχος ένα όνειρό μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ