Νικητής σε όλα τα νοκ άουτ με Λίβερπουλ ο Κλοπ

Νικητής σε όλα τα νοκ άουτ με Λίβερπουλ ο Κλοπ

Ένα απίστευτο ρεκόρ μετράει ο Γιούργκεν Κλοπ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αφού από το 2016 αγνοεί την έννοια... αποκλεισμός.

Ένα ενδιαφέρον και συνάμα εντυπωσιακό στατιστικό έχει καταγράψει ο Γιούργκεν Κλοπ από τη στιγμή που πάτησε για πρώτη φορά το πόδι του στο Λίβερπουλ. Συγκεκριμένα, ο Γερμανός προπονητής, όσο βρίσκεται στον πάγκο των «κόκκινων» δεν έχει χάσει ποτέ στο συνολικό σκορ σε νοκ-άουτ αγώνες σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Παρά το γεγονός πως οι δυο χαμένοι τελικοί σε Champions και Europa League από Ρεάλ και Σεβίλλη αντίστοιχα τον έχουν…στοιχειώσει, το γεγονός πως βγαίνει πάντα νικητής σε φάση των νοκ άουτ παραμένει αξιοσημείωτο.

Ειδικότερα, τη σεζόν 2015-2016 και στο δρόμο προς τον τελικό της Βασιλείας, οι «κόκκινοι» απέκλεισαν την Άουγκσμπουργκ με συνολικό σκορ 1-0, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-1, τη Ντόρτμουντ με 5-4 και τη Βιγιαρεάλ με 3-1 προτού τελικά ηττηθούν με το ίδιο σκορ στον τελικό από τους Σεβιγιάνους.

Αντίστοιχα, την περσινή περίοδο στο Champions League, η Λίβερπουλ κέρδισε στη φάση των «16» την Πόρτο με συνολικό σκορ 5-0, έπειτα τη Μάντσεστερ Σίτι με 5-1 και τη Ρόμα στα ημιτελικά με 7-6, όμως στο τελικό δεν κατάφερε εκ νέου να κατακτήσει την κούπα.

Ακόμα και τη φετινή σεζόν, το ρεκόρ του Κλοπ κρατάει δυναμικά, αφού μέχρι στιγμής έχει αποκλείσει την Μπάγερν Μονάχου στη φάση των «16» του Champions League με συνολικό σκορ 3-1 και την Πόρτο στα προημιτελικά με 6-1.

Πλέον, ο 51χρονος τεχνικός έχει απόψε την ευκαιρία να διευρύνει το ρεκόρ του με πρόκριση κόντρα στη Μπαρτσελόνα, με τους… οιωνούς συγχρόνως για τους «μπλαουγκράνα» να μην είναι και οι καλύτεροι δυνατοί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ