«Δεν παίζει με Μπαρτσελόνα ο Φιρμίνο»

«Δεν παίζει με Μπαρτσελόνα ο Φιρμίνο»

Παρά τα σενάρια που τον ήθελαν να προλαβαίνει τον πρώτο ημιτελικό με τους «μπλαουγκράνα», τελικά όπως φαίνεται ο Φιρμίνο δεν θα είναι έτοιμος για το μεγάλο ραντεβού της Βαρκελώνης.

Σημαντικό πλήγμα για τη Λίβερπουλ, καθώς σύμφωνα με τα τελευταία νέα ο Φιρμίνο αναμένεται να μην δώσει το «παρών» κόντρα στη Μπαρτσελόνα.

Όπως αναφέρουν ισπανικά και αγγλικά ΜΜΕ, ο βραζιλιάνος επιθετικός δεν πέρασε το τεστ ετοιμότητας, πράγμα που σημαίνει πως δεν θα είναι διαθέσιμος για τον πρώτο ημιτελικό στο «Καμπ Νου» κόντρα στους «μπλαουγκράνα».

Το παραπάνω γεγονός πάντως έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή με όσα μεταδίδονταν χθες για την κατάσταση του 27χρονου, ο οποίος αναμενόταν να είναι έτοιμος για το μεγάλο ραντεβού της Βαρκελώνης.

Παρόλα αυτά, τα αισιόδοξα σενάρια δεν επαληθεύτηκαν, καθώς ο Φιρμίνο δεν έχει καταφέρει τελικά να ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις που νιώθει στους προσαγωγούς.

Σύμφωνα μάλιστα με τα ρεπορτάζ, η κατάστασή του τραυματισμού του είναι τέτοια που ίσως δεν τον αφήσει να βρίσκεται καν στον πάγκο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ