Βαλβέρδε: «Εννοείται πως είναι κορυφαίος όλων των εποχών ο Μέσι»

Βαλβέρδε: «Εννοείται πως είναι κορυφαίος όλων των εποχών ο Μέσι»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είδε τον Λιονέλ Μέσι να δίνει σκορ πρόκρισης στην Μπαρτσελόνα κόντρα στη Λίβερπουλ και παραδέχτηκε δημόσια πως ο παίκτης του είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είδε την ομάδα του να ζορίζεται από την πολύ καλή Λίβερπουλ για μεγάλο διάστημα στην αναμέτρηση. Στα δύσκολα όμως ο Τερ Στέγκεν απέτρεψε το 1-0 και ο Μέσι υπέγραψε με προσωπικές ενέργειες το 3-0, δείχνοντας πως θέλει όσο τίποτα το τρόπαιο του Champions League.

Σε δηλώσεις του μετά το ματς στην κάμερα του OTE SPORTS ο Βάσκος τεχνικός των Μπλαουγκράνα μίλησε για το ματς αναγνωρίζοντας παράλληλα το μεγαλείο του Μέσι

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο «Τσιγκούρι»:

«Περίμενα ένα δύσκολο παιχνίδι με υψηλό ρυθμό και την μπάλα από τη μία περιοχή στην άλλη. Αυτό έγινε κιόλας, ειδικά στο 1ο ημίχρονο, αλλά ευτυχώς είχαμε το προβάδισμα στα αποδυτήρια. Η Λίβερπουλ πίεσε στο 2ο ημίχρονο, αλλά ισορροπήσαμε και βρήκαμε άλλα 2 γκολ.

Το 3-0 είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Μας δίνει ένα δυνατό πλεονέκτημα, αλλά και πέρυσι με τη Ρόμα είχαμε πάει με διαφορά 3 γκολ. Είμαστε έτοιμοι να πάμε να υποφέρουμε στο Άνφιλντ.

Το τρεμπλ Δεν το σκέφτομαι καθόλου. Είναι στο τσεπάκι μας μόνο ο τίτλος, μπορούμε με το Copa να φτάσουμε στο νταμπλ και τώρα είμαστε ένα βήμα από τον τελικό του Champions League.

Τέλος για το αν ο Μέσι είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών ήταν απόλυτος: «Σίγουρα, εννοείται. Το ίδιο πιστεύεις κι εσύ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ