Κλοπ: «Κάναμε το καλύτερο μας ματς και χάσαμε 3-0»

Κλοπ: «Κάναμε το καλύτερο μας ματς και χάσαμε 3-0»

Απόλυτη αναγνώριση της ικανότητας της Μπαρτσελόνα και κυρίως του Μέσι από τον Γιούργκεν Κλοπ που δεν παρέλειψε να τονίσει πως οι παίκτες του τα έκαναν σχεδόν όλα… σωστά.

Ο Γιούργκεν Κλοπ είδε τους παίκτες του να κάνουν ένα πολύ καλό ματς, το καλύτερο της τελευταίας διετίας όπως το χαρακτήρισε, αλλά λόγω του Τερ Στέγκεν, της αστοχίας των παικτών του αλλά και του… εξωγήινου Λιονέλ Μέσι, η Λίβερπουλ έχασε καθαρά με 3-0 κάνοντας τη ρεβάνς του Άνφιλντ πολύ πιο δύσκολη για τους Κόκκινους.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Κλοπ μετά το ματς:

Για το αν άξιζε η Λίβερπουλ κάτι καλύτερο από την αναμέτρηση του Καμπ Νου: «Δεν είμαι σίγουρος. Παίξαμε ένα καλό ματς, αλλά αυτοί έβαλαν 3 γκολ. Πρέπει να λάβεις πολλά υπόψη σου. Είμαι ευχαριστημένος από το πώς παίξαμε, κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας τα τελευταία 2 χρόνια. Παίξαμε σωστά στις γραμμές και αν χάνεις εκτός έδρας δεν είναι πρόβλημα, εφόσον σκοράρεις. Αλλά εδώ υστερήσαμε. Πέρασα καλά στον αγώνα, αλλά χάσαμε. Είμαι σε αυτή τη συναισθηματική κατάσταση και δέχομαι την ήττα».

Για το τι ανέφερε στους παίκτες του μετά το ματς: «Τους είπα ότι είμαι υπερήφανος, ότι έπαιξαν καλά και πως δεν πρέπει στο τέλος να το σκέφτονται. Πρέπει να προετοιμαστούμε για τη Νιουκάστλ. Ό,τι κι αν γίνει, θα είμαι υπερήφανος. Ο κόσμος, που δεν είδε το ματς, θα πει διάφορα πράγματα. Μπορεί να δεχθήκαμε 3 γκολ, αλλά είμαι ευχαριστημένος».

Για τον τρομερό Μέσι: «Σε τέτοια σημεία είναι ασταμάτητος. Στο φάουλ δεν μπορείς να τον σταματήσεις. Το δεύτερο γκολ δεν είναι το καλύτερο της καριέρας του, αλλά δείχνει το τι μπορεί να κάνει. Είμαι ευχαριστημένος από το πώς αμυνθήκαμε κόντρα σε όλους και όχι μόνο στον Μέσι. Ο Λέο είναι ένας παγκόσμιας κλάσης παίκτης και δεν είναι έκπληξη για μένα αυτά που έκανε στο ματς».

Για το πλάνο της Μπάρτσα και το αν αιφνιδιάστηκε: «Ήταν έκπληξη για εσάς; Δεν το σκέφτηκα και πολύ. Θέλαμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και σε κάποιες στιγμές το καταφέραμε. Παράλληλα, είναι δύσκολο να παίζεις εναντίον μας, αλλά χάσαμε με 3-0 και ο κύριος Βαλβέρδε τα έκανε όλα τέλεια. Τα περίμενα όλα, εκτός ίσως από την παρουσία του Βιδάλ στην αρχική ενδεκάδα».

Για το τι έκαναν καλά οι παίκτες του στο ματς: «Η Μπαρτσελόνα εκπλήσσει όλο τον κόσμο, δείχνει πολύ σεβασμό με τον τρόπο που παίζει. Μερικές φορές, δεν πρέπει να δείχνεις σεβασμό στον αντίπαλό σου. Είμαι ευχαριστημένος από το πώς αμυνθήκαμε και ελέγξαμε την μπάλα. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Μπορώ να δουλέψω πολύ με αυτό το ματς και να το εκμεταλλευτώ για το μέλλον. Ήταν ένα ηλεκτρικό σοκ, με πολλή ενέργεια για όλους μας».

Για τη ρεβάνς του Άνφιλντ σε έξι βράδια: «Έχουμε πιθανότητες, γιατί αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Η Μπαρτσελόνα μπορεί να παίξει στην κόντρα και αυτό δε μας βοηθά. Πρέπει να το δοκιμάσουμε όμως, γιατί το ματς αυτό δε μας έκανε εύκολη τη ζωή. Πιστεύω, ότι θα είναι άλλο ένα δύσκολο ματς».

Για την χαμένη ευκαιρία του Σαλάχ: «Σε μια σεζόν σίγουρα πολλά εξαρτώνται από μικρές λεπτομέρειες. Το 3-1 θα ήταν θεωρητικά ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Είχαμε πολλές ευκαιρίες. Αυτοί οι παίκτες δεν το βάζουν κάτω, στα αποδυτήρια κανείς δε σκέφτεται τι έγινε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ