Ο Βενγκέρ αποθεώνει τον Βαλβέρδε

Ο Βενγκέρ αποθεώνει τον Βαλβέρδε

Ο πρώην προπονητής της Άρσεναλ αποθέωσε τον Ερνέστο Βαλβέρδε για τον τρόπο που χειρίστηκε το ματς στο δεύτερο ημίχρονο. Υπόκλιση του Αλσατού και στον Μέσι

Η Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε έκανε άλμα πρόκρισης στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ μετά την μεγάλη νίκη της επί της Λίβερπουλ με 3-0, στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης. Οι Καταλανοί έκαναν πάρτι με πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι, καθώς ο Αργεντινός έκανε απίστευτα πράγματα σκοράροντας δύο φορές.

Ωστόσο αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η άποψη του πρώην τεχνικού της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ για την εικόνα της αναμέτρησης. Ο πολύπειρος Γάλλος τεχνικός ανέλυσε το ματς και είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Βενγκέρ εστίασε στον τρόπο που χειρίστηκε το παιχνίδι ο προπονητής της Μπαρτσελόνα και μάλιστα έκανε ιδιαίτερη μνεία σε μια κίνηση του Ερνέστο Βαλβέρδε από τον πάγκο.

«Ο ένας παράγοντας που οδήγησε την Μπαρτσελόνα στην μεγάλη νίκη είναι ο προπονητής της, ο Ερνέστο Βαλβέρδε και ο άλλος είναι φυσικά ο Μέσι», ήταν τα πρώτα λόγια του Αλσατού, ο οποίος πρόσθεσε.

«Ο Βαλβέρδε χειρίστηκε πολύ καλά το παιχνίδικαι όταν στο δεύτερο ημίχρονο η Λίβερπουλ ανέβασε την πίεση της, έκανε την σωστή κίνηση. Όταν η Μπάρτσα φάνηκε να υποφέρει, ο Βαλβέρδε πέρασε στο παιχνίδι τον Σεμέδο κι αυτή η αλλαγή ήταν καθοριστική.

Γύρισε τον Σέρχι Ρομπέρτο στο κέντρο και η ομάδα του απέκτησε και πάλι σταθερότητα. Αυτή η αλλαγή έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα και μετά ανέλαβε δράση ο κύριος Μέσι. Είπε «αφήστε με να τελειώσω το ματς» κι αυτό ακριβώς έγινε».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ