O Ολυμπιακός έχει το μυαλό του στην… Κωνσταντινούπολη

O Ολυμπιακός έχει το μυαλό του στην… Κωνσταντινούπολη

Ο Ολυμπιακός παίζει απόψε με τη Λάρισα, όμως την ίδια ώρα θα έχει το βλέμμα του στραμμένο στο τούρκικο πρωτάθλημα, αφού περιμένει την τελική κατάταξη για τον καταρτισμό του δεύτερου προκριματικού,

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (19:00) τη Λάρισα για την τελευταία αγωνιστική, όμως θα έχει το μυαλό του και στην Κωνσταντινούπολη και το τούρκικο πρωτάθλημα.

Ο λόγος είναι ότι στην Τουρκία έχει το ντέρμπι της Γαλατασαράι με την Μπεσίκτας και τη γενικότερη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος που θα κρίνει και τον πιθανό αντίπαλο των ερυθρόλευκων στον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Άρα έχει πολύ μεγάλη σημασία η σημερινή αγωνιστική στη γειτονική, χώρα αφού θα παίξει ρόλο για τον καταρτισμό των γκρουπ δυναμικότητας.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν θα έχει στραμμένο το βλέμμα του στην Κωνσταντινούπολη, όπου τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν, η δεύτερη Γαλατασαράι αντιμετωπίζει την 3η της βαθμολογίας Μπεσίκτας.

Η Γαλατασαράι έχει 60 βαθμούς, η Μπεσίκτας 59 και πρώτη η Μπασάκσεχιρ με 63 κι ένα ματς παραπάνω. Το τι χρειάζεται ο Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρο, αφού για να είναι στους ισχυρούς δεν θέλει την Μπεσίκτας, η οποία έχει υψηλότερο συντελεστή στη βαθμολογία της UEFΑ, άρα δεν θέλει να τερματίσουν δεύτεροι οι αετοί στο πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ