Βαλβέρδε: «Οι οπαδοί της Λίβερπουλ κάνουν ξεχωριστό το Άνφιλντ»

Βαλβέρδε: «Οι οπαδοί της Λίβερπουλ κάνουν ξεχωριστό το Άνφιλντ»

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα μίλησε για τη ρεβάνς με την Λίβερπουλ και στάθηκε στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί των Ρεντς.

Η Μπαρτσελόνα την περασμένη Τετάρτη κέρδισε στο «Καμπ Νου» την Λίβερπουλ με 3-0 και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στον τελικό του Champions League.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έκανε τη μισή δουλειά και πλέον βρίσκεται στην Αγγλία, με στόχο να ολοκληρώσει το έργο της και να «σφραγίσει» το εισιτήριό της για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Ο Ισπανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του δεύτερου ημιτελικού, στάθηκε στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η Μπαρτσελόνα στο Ανφιλντ, όπου οι οπαδοί της Λίβερπουλ δημιουργούν πάντα ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Βλέπουμε το αυριανό παιχνίδι χωρίς να σκεφτόμαστε το πρώτο, θέλουμε να κερδίσουμε. Θα είναι δύσκολη μάχη, οι οπαδοί της Λίβερπουλ κάνουν ξεχωριστό το Άνφιλντ. Κάθε προπονητής πρέπει να αξιολογήσει τις απώλειες του αλλά θα ήταν ωραία να βλέπαμε τους Ντεμπελέ, Σαλάχ, Φιρμίνο αλλά και τους υπόλοιπους τραυματίες στο χορτάρι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ