Ποκετίνο: «Είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να το πιστέψουμε…»

Ποκετίνο: «Είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να το πιστέψουμε…»

Ο προπονητής της Τότεναμ τόνισε ότι το έργο της ομάδας του στη ρεβάνς με τον Αγιαξ θα είναι δύσκολο, αλλά οι παίκτες του πρέπει να πιστέψουν στην ανατροπή-πρόκριση.

Στο Αμστερνταμ με στόχο την ολική ανατροπή και την πρόκριση στον τελικό του Champions League βρίσκεται η Τότεναμ. Οι Πετεινοί στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών με τον Αγιαξ στο Λονδίνο ηττήθηκαν με 1-0 και πλέον καλούνται να πετύχουν έναν ακόμα… άθλο.

Ο τεχνικός της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποκετίνο, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής ρεβάνς με την ολλανδική ομάδα (8/5, 22:00), τόνισε ότι οι παίκτες του πρέπει να παίξουν όσο καλύτερα μπορούν και να πιστέψουν στην πρόκριση.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Το κακό αποτέλεσμα στον πρώτο παιχνίδι προφανώς το κάνει δυσκολότερο αύριο, αλλά όλα είναι ανοιχτά ακόμα. Πρέπει να κερδίσουμε και να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Είναι μια σπουδαία στιγμή για εμάς. Κανείς δεν πίστευε πως θα έχουμε την ευκαιρία την τελευταία εβδομάδα της σεζόν, να φτάσουμε στον τελικό του Champions League. Τώρα πρέπει να πιστεύουμε και απολαύσουμε τη στιγμή».

Η Τότεναμ είχε βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο και στα προημιτελικά με την Μάντσεστερ Σίτι, αλλά κατάφερε να παραμείνει όρθια στο «Ετιχαντ» και να πάρει την μεγάλη πρόκριση στις «4» καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ